Пилосос ROWENTA безпровідний X-NANO ESSENTIAL, 100Вт, конт пил -0,4л, автон. робота до 40хв, НЕРА, фіолетово-чорний (RH1129WO)

Код товару: 246399503
Пилосос ROWENTA безпровідний X-NANO ESSENTIAL, 100Вт, конт пил -0,4л, автон. робота до 40хв, НЕРА, фіолетово-чорний (RH1129WO)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

12 999 11 999 кешбек 238
13 999 14 11 999 кешбек 25,25

Характеристики

  • Номінальна напруга
  • Час роботи на одному заряді
  • Час повного заряджання
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Rowenta RowentaВиробник

НОВА ЗВИЧКА ЩОДЕННОГО ПРИБИРАННЯ: УНІВЕРСАЛЬНИЙ БЕЗДРОТОВИЙ ПИЛОСОС, СТВОРЕНИЙ ДЛЯ ПОЛЕГШЕННЯ ПРОЦЕСУ ПРИБИРАННЯ
Догляд за пилососом передбачає лише регулярне очищення контейнера: у разі потреби його можна вимити під струменем води, після чого ємності потрібна хороша просушка. Rowenta RH1129WO належить до багатофункціональної  техніки, яку можна використовувати і як універсальну вертикальну модель, і як мобільний ручний пилосос. У комплекті з пристроєм йдуть насадки та щітки, які допоможуть дістатися віддалених куточків і якісно вичистити м’які меблі.

Користувач може вибирати оптимальну потужність з урахуванням рівня забрудненості: для ретельного очищення ворсових покриттів передбачено турборежим. Уточнити ціни, побачити фото виробу, вивчити його характеристики та купити бездротовий пилосос можна у магазинах наших офіційних партнерів Rowenta, які представлені на сайті. Вся техніка бренду забезпечується заводськими гарантіями. 

Помічник, що завжди під рукою

Акумуляторний бездротовий пилосос Rowenta X-Nano був розроблений, щоб полегшити ваше щоденне навантаження завдяки надлегкому прибиранню, яке кардинально відрізняється комфортом та зручністю. Надзвичайно легкий і тонкий, цей універсальний пилосос може з абсолютною легкістю прибрати навіть у найтісніших місцях. Відкрийте для себе рішення для прибирання 2-в-1, яке легко трансформується з ручного пилососа на портативний вагою всього 1 кг, щоб легко прибрати поверхні від підлоги до стелі, разом із довговічною батареєю, яка забезпечує автономність до 40 хвилин. X-Nano: нова звичка для щоденного прибирання!

БЕЗПРОБЛЕМНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ
На 100% можна мити водою, великий контейнер для пилу є гігієнічним рішенням, забезпечуючим легке обслуговування.

ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ПІДЛОГ ТА ПОВЕРХОНЬ
Для універсального прибирання в усьому домі високоефективна моторизована щітка обертається 4200 разів на хвилину, вона з легкістю впорається навіть із найглибшим пилом на будь-якому типі підлоги.

РЕМОНТОПРИДАТНИЙ ПРОДУКТ
Міцні, довговічні матеріали та дизайн, які створені для тривалого використання, з якістю, підтвердженою 15-річною придатністю до ремонту.

НАДЛЕГКЕ ПРИБИРАННЯ
Ідеальне поєднання переваг: легкість приладу, який важить лише 1 кг, а також висока ефективність прибирання!

ПРИБИРАННЯ В БУДЬ-ЯКОМУ МІСЦІ
Обтічний, тонкий дизайн забезпечує повний доступ до прибирання, проникаючи навіть у найтісніші місця без особливих зусиль, щоб зробити дім бездоганно чистим.

ПРИБИРАННЯ ВІД ПІДЛОГИ ДО СТЕЛІ
Багатофункціональне рішення для прибирання, яке забезпечує повне прибирання від підлоги до стелі, поєднання ручного та портативного пилососа.

ДОВГОВІЧНИЙ АКУМУЛЯТОР
Довготривала батарея забезпечує до 40 хвилин безперебійного прибирання з 3-годинною швидкою зарядкою. Використання режиму Eco у ручному положенні. 

ЗРУЧНА ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ
Настінна підставка для заряджання, розроблена для будь-якого житлового приміщення, пропонує зручне рішення для зберігання, завдяки якому ваш пилосос завжди буде під рукою.

.

Залишити відгук проПилосос ROWENTA безпровідний X-NANO ESSENTIAL, 100Вт, конт пил -0,4л, автон. робота до 40хв, НЕРА, фіолетово-чорний (RH1129WO)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки