Препарат Boehringer Ingelheim Previcox для лікування остеоартриту у собак, 57 мг (57931)

Код товару: 250289303
Препарат Boehringer Ingelheim Previcox для лікування остеоартриту у собак, 57 мг (57931)
  • 1 726 1 711 кешбек 21,39
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Boehringer Ingelheim Boehringer IngelheimВиробник

Препарат Берінгер Інгельхайм Превикокс для лікування остеоартриту у собак, 57 мгBoehringer Ingelheim Previcox (Берінгер Інгельхайм Превикокс).Високоселективний нестероїдний протизапальний препарат для собак з унікальним діючою речовиною фирококсиб у формі таблеток.В якості діючої речовини містить фирококсиб - 24% (в залежності від дозування відповідно 57 мг і 227 мг в таблетці), а також допоміжні речовини: лактози моногідрат - 49,3%, микрокристаллическую целюлозу -15%, гидроксипропилцеллюлозу - 3,0%, кроскарамеллозу - 2,8%, колоїдний діоксид кремнію - 0,5%, смакові і ароматичні речовини (ароматизатор зі смаком копченого м'яса «Chartor Hickory smoke flavor» і карамель) - 5%, пігменти - жовтий і червоний оксиди заліза - 0,4%.За зовнішнім виглядом препарат являє собою таблетки коричневого кольору, округлої форми, випуклі, на одній стороні таблетки ризику та гравірування «М і дозування».

Зберігають лікарський препарат в закритій упаковці виробника, окремо від харчових продуктів та кормів, у сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, при температурі від О°С до 30 °С.Термін придатності лікарського препарату при дотриманні умов зберігання - 4 роки з дати виробництва.

Невикористану половину таблетки допускається зберігати в блістері не більше 7 днів.Фармакологічні властивості.Превикокс таблетки 57 мг і 227 мг відносяться до групи нестероїдних протизапальних препаратів.

Фирококсиб, що входить до складу препарату, є селективним інгібітором циклооксигенази-2 (ЦОГ-2), вибірково порушує утворення простагландинів, що беруть участь у формуванні запальної реакції, пригнічує ексудативну і проліферативну фази запалення.

Діє переважно у вогнищі запалення і практично не впливає на продукцію простагландинів, які регулюють нирковий кровотік і цілісність слизової оболонки шлунково-кишкового тракту.

Надає болезаспокійливу, протизапальну та жарознижувальну дію.

Після перорального введення собакам у рекомендованій дозі фирококсиб швидко всмоктується, максимальна концентрація в крові досягається через 1,25 години. Період напіввиведення становить 8 годин.

Фирококсиб практично повністю зв'язується з білками крові, метаболізується в печінці, виводиться з жовчю через кишечник.

Превикокс таблетки 57 мг і 227 мг за ступенем впливу на організм відносяться до помірно небезпечних речовин (3 клас небезпеки по ГОСТ 12.1.007-76), у рекомендованих дозах не чинять сенсибілізуючої, тератогенної та ембріотоксичної дії.ПОРЯДОК ЗАСТОСУВАННЯ.Превикокс таблетки 57мг і 227мг призначають собакам як протизапальний, болезаспокійливий і жарознижуючий засіб при лікуванні остеоартрозів, а також після ортопедичних, стоматологічних операцій та операцій на м'яких тканинах.

Протипоказанням до застосування є підвищена індивідуальна чутливість тварини до компонентів препарату (у тому числі в анамнезі).

Забороняється застосовувати препарат вагітним і лактуючим самкам, цуценятам до 10-тижневого віку і собак з масою менше 3 кг, а також тваринам з шлунково-кишковими кровотечами, із захворюваннями крові, при геморагічному синдромі та тяжкою формою ниркової і печінкової недостатності.

Превикокс таблетки 57 мг і 227 мг застосовують собакам індивідуально перорально один раз на добу в дозі 5 мг фирококсиба на 1 кг маси тварини.

Превикокс таблетки 57 мг і 227 мг володіють привабливим ароматом і смаком, тому охоче поїдаються собаками, у разі відмови від препарату його згодовують з кормом.

Тривалість курсу лікування при остеоартрозах залежить від стану тварини і визначається лікуючим ветеринарним лікарем.

Застосування препарату понад 90 днів слід проводити під регулярним контролем ветеринарного лікаря.

Для полегшення післяопераційного болю та запалення при операціях на м'яких тканинах, ортопедичних і стоматологічних операціях препарат застосовують за 2 години до початку операції, а потім 1 раз на добу протягом 2-3 діб.

При передозуванні препарату у тварини може спостерігатися надмірне слиновиділення, розлад шлунково-кишкового тракту, пригнічений стан.

Особливостей дії при першому застосуванні препарату та при його скасування не виявлено.

Слід уникати порушень схеми застосування препарату, так як це може призвести до зниження його ефективності.

При пропуску чергової дози препарату його застосування необхідно відновити в передбаченій дозуванні і за тією ж схемою.

При применении препарата в соответствии с настоящей инструкцией побочных явлений и осложнений у животных, как правило, не наблюдается.

Превикокс таблетки 57 мг и 227 мг не следует применять одновременно с другими нестероидными противовоспалительными средствами и глюкокортикостероидами.Наиболее селективный ингибитор ЦОГ-2, позволяющий обеспечить отличный результатБезопасен при долгосрочном примененииБыстродействующий, в течение 15 минут после введения первой дозыМощное купирование боли 24 часа в сутки без «провала» в обезболиванииСтійке зростання ступеня поліпшення параметрів при тривалому лікуванніПризводить до поліпшення, помітного для власників собакБільш високий рівень поліпшення порівняно з НПЗП з переважним протизапальною дієюЗабезпечує глобальний контроль перебігу остеоартриту з максимальним ступенем задоволеності ветеринарних лікарів і власників собак.Виробник: "Boehringer Ingelheim.

Залишити відгук проПрепарат Boehringer Ingelheim Previcox для лікування остеоартриту у собак, 57 мг (57931)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки