PetSafe Busy Buddy Elephant ПЕТСЕЙФ БІЗІ БАДДІ СЛОН іграшка для собак Яскраво-зелений M/L (SPBB-FUN-ELE-ML-11)

Код товару: 255089403
PetSafe Busy Buddy Elephant ПЕТСЕЙФ БІЗІ БАДДІ СЛОН іграшка для собак Яскраво-зелений M/L (SPBB-FUN-ELE-ML-11)
  • 409,45 кешбек 5,12
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розміри
  • M/L
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

PetSafe PetSafeВиробник

Іграшка для собак PetSafe Busy Buddy СЛОН — чудова іграшка, за допомогою якої можна придумати різні варіанти ігор із вихованцем: апорт, ховатки, дресування команд та інше.

Іграшка виготовлена з міцного та пластичного каучуку, тому чудово підійде як жувальна іграшка, якщо ваш собака любить щось активно гризти.

За формою СЛОН являє собою практично м'яч, який, правда, котиться за неправильною траєкторією і має слабкий відскок, але цілком може використовуватися в грі як його класичний зібраний.Також іграшка для собак PetSafe Busy Buddy СЛОН може використовуватися як диспенсер для ласощів.

Для цього в конструкції передбачена порожнина для розміщення всередині іграшки ласощів або корму.

Для здобичі ласощів вашому вихованцеві варто лише погризти іграшку або потрясти її, і ласощі випадатимуть випадковим чином.Завантаження ласощів і їх випадання відбувається з одного отвору, розташованого в «голові» слона.

Диспенсер організований у такий спосіб, що внутрішня порожнина іграшки має кілька м'яких гумових зубців, спрямованих всередину, тому ласощі утримуються всередині іграшки та вільно з неї не випадають.

Зубці можна обрізати ножицями або кусачками для нігтів, щоб збільшити інтенсивність висипання ласощів.

Тут ви маєте орієнтуватися на темперамент вашого собаки щодо того, з якою швидкістю і в якому об'ємі має висипатися наповнення іграшки.

Будьте обережні: назад зубці вже не вставити!Розмір іграшки M/L (діаметр 8 см) призначений для собак вагою 10-32 кг (примір порід: бордер-коллі, бульдог, німецька вівчарка).Чому варто купити іграшку для собак PetSafe Busy Buddy Elephant:поєднує кілька корисних функцій: використовується як іграшка і як дозатор для корму або ласощі;контейнер для корму дає змогу розмістити всередині іграшки частування різного розміру та смаку;можливість регулювання інтенсивності висипання ласощів;перешкоджає деструктивному гризінню;дає змогу собаці позбутися скукі, якщо вас немає;підходить для гри та дресування;може використовуватися як контейнер для порції корму, коли потрібно навчити вихованця вживати їжу повільніше: активні собаки часто з'їдають корм надмірно швидко, що негативно може позначитися на травленні та стати причиною візиту до ветеринара;матеріал — натуральний каучук;легко чистити: можна мити в посудомийній машині на верхній полиці;рекомендується для собак із помірним стилем гризіння.

Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем.

Це допоможе іграшкам слугувати довше і, найголовніше, убезпечить вашого собаку від непередбачених ситуацій.

Жодна іграшка для собак не є по-справжньому непорушною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Залишити відгук проPetSafe Busy Buddy Elephant ПЕТСЕЙФ БІЗІ БАДДІ СЛОН іграшка для собак Яскраво-зелений M/L (SPBB-FUN-ELE-ML-11)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки