Іграшка для цуценят Nylabone Puppy Chew Bone Нілабон кістка жувальна, для цуценят до 16 кг, смак курки (80323)

Код товару: 249041503
Іграшка для цуценят Nylabone Puppy Chew Bone Нілабон кістка жувальна, для цуценят до 16 кг, смак курки (80323)
  • 524 кешбек 6,55
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

NylaboneВиробник

Іграшка для цуценят Nylabone Bone – це відмінний спосіб навчити вашого підростаючого вихованця «правильному» гризінням і полегшити його дискомфорт при прорізуванні зубів.

Пробуючи на зуб» різні предмети, щеня таким чином досліджує навколишній світ.

Однак у нього є ще одна поважна причина гризти все в межах досяжності – це прорізування зубів.

Період прорізування і зміни зубів у собак триває приблизно 6 місяців, починаючи з 3-місячного віку.

Зростаючі зуби «змусять» цуценя жувати і гризти все підряд, часто те, чого він гризти не має.

За допомогою жувальної кісточки Nylabone Puppy Chew Bone ви навчите вихованця жувати «правильні» предмети, що не тільки полегшить прорізування зубів цуценя, але і допоможе виховати дорослу собаку, навчену гризти іграшки, коли вона відчуває в цьому потребу, а не меблі і предмети гардероба.

Кісточка Nylabone для цуценят виготовлена із спеціального м'якого полімеру, який не травмує порожнину рота, що ідеально підходить для зубів, що прорізуються, однак не годиться для дорослих собак з усіма постійними зубами.

Гладка на перший погляд поверхня кісточки містить безліч крихітних щетинок, в процесі жування вони працюють як зубна щітка, очищаючи зуби і запобігаючи утворенню зубного нальоту.

Поверхня іграшки просякнуте ароматом курки, що ще більше посилить привабливість Nylabone Puppy Chew Bone для цуценяти.

Технологія виготовлення іграшок Нилабон гарантує, що смак курки буде присутній завжди, він не зникне з часом, а щеня не зможе його отримати навіть при великому старанні.

ВАЖЛИВО! Nylabone Dental Bone – не є ласощами! Іграшка не призначена для їжі! Чому варто купити жувальну іграшку для цуценят Nylabone Puppy Chew Bone: призначена для заохочення позитивної гри і навчання вашого цуценя здоровим звичкам жування з раннього віку; перешкоджає деструктивного гризінням, виробляючи у вихованця правильну звичку жування іграшок, що вбереже від знищення вашу меблі та взуття; допомагає позбутися від нудьги, стресу і зайняти цуценя у вашу відсутність; догляд за зубами: спеціальна поверхня масажує ясна, сприяє очищенню зубів і перешкоджає утворенню зубного нальоту і зубного каменю; схвалена ветеринарами; відноситься до серії Puppy Chew – тільки для цуценят, у яких немає повного набору постійних зубів; насичений смак курки посилює привабливість жувальної іграшки, аромат зберігається протягом усього часу, поки ваш вихованець буде її гризти; матеріал виготовлення – м'який термопластичний полімер; легко містити в чистоті – достатньо помити теплою водою (аромат при цьому не пропаде). Країна виробник: США.

Залишити відгук проІграшка для цуценят Nylabone Puppy Chew Bone Нілабон кістка жувальна, для цуценят до 16 кг, смак курки (80323)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки