Переноска для собак і кішок Ferplast ATLAS 70 PROFESSIONAL (73070021)

Код товару: 249418803
Переноска для собак і кішок Ferplast ATLAS 70 PROFESSIONAL (73070021)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Максимальна нагрузка
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Ferplast FerplastВиробник

68,5 x 101 x h 75,5 cm Ви збираєтеся в поїздку? Немає проблем! Завдяки перенесенню Atlas Professional ви зможете взяти вашого вихованця з собою, будь це поїздка на поїзді, кораблі, машини і навіть на літаку.

Перенесення Atlas Professional виготовлені у відповідності з вимогами IATA та обладнані необхідними аксесуарами.

Увага: відповідність перерахованим стандартів не є гарантією того, що тварина пустять в літак, рішення про перевезення тваринного або відмову від перевезення завжди приймає авіакомпанія.

Тому, ми рекомендуємо попередньо зв'язатися з авіакомпанією для уточнення вимог.

Всі перенесення для собак цієї лінійки оснащені надійними бічними затискачами і міцною дверкою зі сталі з пластиковим покриттям, висувною ручкою, мискою або корму для води, бічними вентиляційними отворами для циркуляції повітря, нижній дренажної пластиковою панеллю, щоб тварина завжди залишалося сужим і відділення для аксесуарів.

У комплекті ви також знайдете кілька затискачів для більш надійної фіксації дверки і 8 гвинтів, які кріпляться в бічні отвори перенесення.

З метою відповідності більш суворим вимогам деяких авіакомпаній, зокрема, оснащення переносок більш надійними замками, наші перенесення піддалися рестайлінгу, завдяки яким їх використання стало більш легким і ефективним.

Таким чином, повернувши круглу ручку, активуються чотири точки фіксації, які надійно прикріплюють дверцята до перенесення і запобігають будь-яке випадкове відкриття під час поїздки.

Дополнительно можно приобрести комплект колес, которые крепятся к нижней части переноски: L145 для Atlas 40, L388 для Atlas 70 и L388B для 50 и 60 Restyling.

Комплект включает в себя: 2 фиксированных колеса и 2 поворотных колеса с тормозом.

Для путешествий на поезде, самолете, корабле или машинеИзготовлены в соответствии с требованиями IATAРешетки для циркуляции воздухаУдобная выдвижная ручкаБоковые фиксаторы с блокировкойДверка из стали с пластиковым покрытием и надежным замком с четырьмя точками крепленияДренажная пластиковая панель для сухости в переноскеГодівниця в комплекті, доступна також в якості додаткового аксесуараЗручне відділення для аксесуарівМаксимальна місткість: 60 кгВага Нетто: 12,60 кг.

Залишити відгук проПереноска для собак і кішок Ferplast ATLAS 70 PROFESSIONAL (73070021)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки