Stefanplast (Стефанпласт) Gulliver 2 Green Line ЕКО-переноска для тварин вагою до 8 кг із пластиковими дверима (DT97048)

Код товару: 249420503
Stefanplast (Стефанпласт) Gulliver 2 Green Line ЕКО-переноска для тварин вагою до 8 кг із пластиковими дверима (DT97048)
  • 992 кешбек 12,40
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Максимальна нагрузка
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Stefanplast StefanplastВиробник

Stefanplast (Стефанпласт) Gulliver 2 Green Line plastic door — Екопереноска для тварин вагою до 8 кг із пластиковими дверима Якісна, красива та зручна переноска від італійського виробника Stefanplast призначена для котів і собак вагою до 8 кг.

У ній можна транспортувати й інших тварин, які не перевищують цих параметрів і якщо бокс підходить для них із погляду безпеки тварини та оточення.

У конструкції бокса передбачені всі особливості перевезення тварин у різних видах транспорту.

Міцні стінки, що надійно закриваються, велика кількість вентиляційних отворів дають змогу перевозити тварин як у пасажирському салоні, так і в вантажному відсіку.

За боксом дуже просто доглядати: якісний пластик легко переносить інтенсивне вологе прибирання, його навіть можна мити за допомогою мийних засобів м'якого впливу.

Якщо ви доглядатимете за боксом, дбайливо до нього ставиться, то бокс слугуватиме вам довгі роки, навіть якщо ви активно його використовуватимете.

Лінійка Green Line виготовлена з переробленого пластику — це дає змогу вам стати учасником порятунку планети від забруднення.

Пластик, що отримується внаслідок перероблення абсолютно безпечний для людей і тварин.

Якісний бокс для транспортування вихованців дасть змогу вам подорожувати безпечно та комфортно будь-яким різновидом транспорту.

А якщо ви познайомите тварину з перенесенням удома, у спокійній обставі, то надалі перебування в ній вихованець так само сприйматиме позитивно.

Переваги та особливості: Безпечна для транспортування кішок і маленьких собак.

Підходить для транспортування тварини різними видами транспорту: автомобілі, потяги, кораблі, літаки.

Серія Green Line виготовляється з екоматеріалів: на 90% з переробленого пластику.

З надійними пластиковими дверима, що застібаються за допомогою затискачів. Вентиляція забезпечується бічними прорізами. Має прорізи для ременів безпеки. Зі зручною ергономічною пластиковою ручкою. Легко складається й розбирається. Можна мити із застосуванням мийних засобів.

Комплектація: перенесення без додаткових аксесуарів.

Додаткові аксесуари, які за потреби купуються окремо: плечовий ремінь, набір коліс, пластикова годівниця. Характеристики: Тип тварини: кішки, собаки.

Максимальна вага тварини: до 8 кг Колір: сіро-зелений / темно-сірий Матеріал корпусу: Екопластик. Матеріал дверцят: Екопластик.

Розмір (внутрішній/зовнішній): 51,5х32,5х30 см/55x36x35 см Виробник: Stefanplast, Stefanplast S.p.A., Італія.

Залишити відгук проStefanplast (Стефанпласт) Gulliver 2 Green Line ЕКО-переноска для тварин вагою до 8 кг із пластиковими дверима (DT97048)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки