Навушники Bose QuietComfort 45 Wireless Headphones, Black (866724-0100)

Код товару: 246676103
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Частотний діапазон мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bose BoseВиробник

Реальність, схожа на диво.

Головна фішка QuietComfort 45 – технологія активного шумоподавлення Bose, яка за 50 років удосконалення завоювала всесвітнє визнання. Ми розмістили всередині навушників систему з мініатюрними мікрофонами, яка безперервно слухає простір навколо вас, порівнює сигнали і певним чином реагує на них. На лівій чаші розташована кнопка, що перемикає навушники з режиму шумоподавлення в режим безпеки, що дозволяє чітко чути навколишні звуки, не знімаючи навушники.

Більше музики. Та безпеки.

Унікальна система мікрофонів дозволяє не тільки ефективно відокремлювати та придушувати шум, але й за необхідності включати Режим безпеки, в якому ви чуєте звуки, що оточують, одночасно з музикою. Природно і виразно - як би на вас не було навушників.

Улюблена музика у безкомпромісній якості.

Музика, подкасти, відео – якому би контенту ви не віддавали перевагу, у навушниках QuietComfort 45 звук буде бездоганний завдяки технологіям Bose. Таким, як акустична конструкція TriPort та оптимізований за гучністю еквалайзер Active EQ.

Запатентована конструкція TriPort – форма корпусу з особливим чином розташованими отворами, що дозволяє отримати глибокий насичений звук без збільшення розмірів навушників. Еквалайзер Active EQ автоматично оптимізує звучання високих та низьких частот для вибраної гучності.

Комфорт у кожній деталі.

Ми подбали не лише про звук, а й про можливість слухати улюблену музику весь день, не відчуваючи дискомфорту від навушників. У конструкції QC45 використані матеріали преміум-класу – легкі та міцні, що дозволяють поєднувати комфорт та довговічність. Амбушюри без складок із м'якої штучної замші з мінімальною силою притиску. Слухаючи музику кілька годин, ви просто забудете про те, що на вас надягнені навушники QuietComfort 45.

Композитні матеріали. Наголів'я з нейлону, посиленого скловолокном, ударостійке і зберігає форму.

Лиття. Кріплення навушників виконані з виливаного металу, що надає їм особливої ??міцності.

Ергономічність. Амбушюри та покриття наголів'я із синтетичної замші стійкі до стирання та забезпечують комфорт при тривалому носінні.

Чітка розмова. Всередині та ззовні.

Покращений прийом голосу навушників QC45 перевершує конкурентів. Чотири крихітні мікрофони в навушниках відфільтровують вітер і шум навколо вас, коли настав час поговорити. Мікрофони працюють разом, щоб ізолювати та зосередити увагу на вашому голосі, у той час як алгоритм подавлення шуму відфільтровує звуки навколишнього середовища. І все це в режимі реального часу, що дає вам впевненість, що ваш голос звучить чітко і ясно.

24 години автономної роботи.

QuietComfort 45 працюють ще довше, ніж попередні моделі – до 24 годин* на одній зарядці. Навіть якщо вас чекає переліт через половину земної кулі, тиша і улюблена музика будуть з вами щохвилини. Повна зарядка через роз'єм USB-C займає до 2,5 години, а коротка зарядка протягом 15 хвилин дасть вам додатково 2,5 години роботи. Під час розрядженого акумулятора ви можете слухати навушники, підключивши їх за допомогою аудіокабелю (активне шумоподавлення в цьому режимі вимкнено).

* Тестування акумулятора було здійснено з активним шумоподавленням, при безперервному відтворенні аудіо на 50% гучності. Час роботи може змінюватись в залежності від характеру використання навушників.

Створені для прослуховування протягом усього дня.

Залишити відгук проНавушники Bose QuietComfort 45 Wireless Headphones, Black (866724-0100)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
1 584 22 1 242 кешбек 46,25