Гарнітура ігрова MSI, MAESTRO 300, USB-С, 1.5м, чорний (OS3-8ZC8001-000)
Гарнітура ігрова MSI, MAESTRO 300, USB-С, 1.5м, чорний (OS3-8ZC8001-000) - Прев'ю фото №1
Гарнітура ігрова MSI, MAESTRO 300, USB-С, 1.5м, чорний (OS3-8ZC8001-000) - Прев'ю фото №2
Гарнітура ігрова MSI, MAESTRO 300, USB-С, 1.5м, чорний (OS3-8ZC8001-000) - Прев'ю фото №3
Гарнітура ігрова MSI, MAESTRO 300, USB-С, 1.5м, чорний (OS3-8ZC8001-000) - Прев'ю фото №4
Гарнітура ігрова MSI, MAESTRO 300, USB-С, 1.5м, чорний (OS3-8ZC8001-000) - Прев'ю фото №5

Гарнітура ігрова MSI, MAESTRO 300, USB-С, 1.5м, чорний (OS3-8ZC8001-000)

  • 2 599 кешбек 47,81
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник MSI MSIВиробник

ГЛИБИНА ЗВУКУ Відкрийте для себе яскравий звуковий простір завдяки 40-міліметровим неодимовим динамікам високої роздільної здатності, скрупульозно оптимізованим для бездоганного відтворення звуку.

Ці динаміки забезпечують широку частотну характеристику для реалістичного звучання* з чіткими високими, точними середніми частотами та насиченими басами, відтворюючи навіть найдрібніші деталі у ваших улюблених іграх, фільмах або музиці. Ніякого шуму тільки голос Попрощайтеся з фоновими шумами, що відволікають від розмови, завдяки високоякісному знімному кардіоїдному мікрофону з кардіоїдною діаграмою спрямованості, яка фокусується на користувачеві, а не на навколишньому середовищі.

Штанга мікрофона гнучко регулюється, що дозволяє легко підлаштувати його під будь-яку форму голови.

Він забезпечує кришталево чистий зв'язок під час інтенсивних ігрових сесій і так само добре підходить для професійного використання.

А коли настане час розслабитися з музикою або фільмом, від'єднати мікрофон - дуже просто. Два комплекти амбушюр Змінні амбушури, наповнені піною високої щільності, забезпечують прохолоду або затишок: обирайте між дихаючою сіткою для відчуття свіжості або розкішною протеїновою шкірою для додаткової звукоізоляції.

Амбушури з дихаючої сітки розроблені так, щоб максимізувати потік повітря, зберігаючи ваші вуха прохолодними під час тривалих ігрових сесій.

Амбушури з протеїнової шкіри забезпечують більш преміальне відчуття і трохи кращу звукоізоляцію, блокуючи зовнішні шуми для більшої зосередженості на грі.

Вибір за вами. Міцний та легкий комфорт Неймовірно легка, всього 247 г, гарнітура MAESTRO 300 забезпечує комфорт завдяки щільним амбушюрам, чашам, що повертаються на 90 градусів, і надійному механізму регулювання розміру, який щільно прилягає до форми голови, і все це без шкоди для довговічності. УНІВЕРСАЛЬНА СУМІСНІСТЬ Хоча MAESTRO 300 створена для ПК-геймінгу, її також можна використовувати на інших платформах, без проблем підключаючи до Mac, PlayStation, Nintendo Switch і мобільних пристроїв.

Така зручність і адаптивність роблять її ідеальним пристроєм для будь-якого ігрового ентузіаста, гарантуючи захопливий і безперервний ігровий процес на всіх ваших улюблених платформах. NAHIMIC FOR HEADSET Nahimic покращує звук гарнітури за допомогою об'ємного 3D-звучання для більш глибокого занурення в ігри, музику та фільми.

Ця програма пропонує програмне шумозаглушення для чіткого голосового зв'язку та спеціальні налаштування еквалайзера для покращення ситуативної обізнаності під час змагальних ігор.

Крім того, вона може збагачувати баси та підтримувати постійний рівень звуку для кращого слухового комфорту та захисту слуху.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки