Моторизована камера AVer PTC115+ (61S1150000AV)

Код товару: 253771303
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Швидкість і кути повороту
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

USB-підключення рулить!

Чи готові ви випробувати потокове відео plug-and-play? Нове USB-підключення для PTC115+ дозволяє перемикатися з режиму аудиторії до доповідача під час сеансу відеоконференції. Крім того, безпрецедентні протоколи UVC та UAC роблять ці камери сумісними з популярним програмним забезпеченням для потокової передачі та мовлення, тому ви можете вийти в ефір у будь-який час.

До 22-кратного оптичного збільшення

Оснащена PTZ-камерою з 22-кратним оптичним зумом, PTC115+ має панорамування на 350 ° та радіус нахилу на 120 °, які ідеально підходять для класних кімнат або конференц-залів. Точно відстежуйте рухомого виступаючого і чітко відображайте важливі деталі за допомогою відео у форматі Full HD 1080p 60 кадрів в секунду та потужної функції віддаленого автофокусування. Зафіксуйте все, що відбувається в класі, з реалістичною і динамічною якістю зображення.

Жодних додаткових пристроїв не потрібно

Ексклюзивні алгоритми дозволяють PTC115+ автоматично відстежувати обличчя та рухи доповідача. Спікери можуть вільно ходити класом без будь-яких аксесуарів, щоб давати вказівки і вирішувати проблеми учнів, забезпечуючи якісну освіту. Не турбуючись про обмеження підключення, безпеку заряджання або додаткові витрати на пристрій, ви можете зосередитися на простому створенні інтерактивного навчання з нульовою відстанню.

Подвійний дизайн об'єктива

Конструкція з двома об'єктивами поєднує PTZ-камеру із надширокою допоміжною камерою з кутом огляду 120° для відстеження виступаючого та одночасного захоплення панорамного вигляду класної кімнати. Крім того, увімкніть і налаштуйте режим PIP під час захоплення, щоб одночасно бачити промовця та решту класу. Чітко уявляйте кожну деталь і ніколи не пропускайте навчальний момент.

Виявлення кількох виступаючих

Multi-Presenter Detection точно відстежує присутність двох або більше людей у ​​робочій зоні. Ця функція дозволяє вчителям проводити групові обговорення, вікторини, інтерактивні ігри та багато іншого. Використовуйте одну камеру, щоб відобразити кожну деталь кожної навчальної ситуації.

Відстеження по всьому світу

Завдяки вдосконаленим алгоритмам наведення функція глобального відстеження PTC115+ дозволяє відстежувати вашу ціль в будь-якому місці. PTC115+ забезпечує надзвичайно точне відстеження, яке широко визнане лідером на ринку автоматичного відстеження. Завдяки плавному і точному відстеженню ваша ціль може вільно залишити сцену, щоб взаємодіяти з натовпом або студентами, і бути постійно захопленою, навіть якщо вона прихована людьми або об'єктами. PTC115+ дозволяє вам вдосконалювати свій запис і знімати кожен момент.

Відстеження етапів

Отримайте високоякісну потокову передачу та запис відео без допомоги рук за допомогою Stage Tracking. 

Відстеження сегментів

Відстеження сегментів розширює можливості захоплення контенту на кількох дисплеях. Створюйте до 4 зон контенту, щоб ідеально захоплювати контент, що відображається, а не виступаючого.

Залишити відгук проМоторизована камера AVer PTC115+ (61S1150000AV)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки