Моторизована камера для дистанційного навчання AVer DL30 (61S5000000AF)

Код товару: 253772103
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Швидкість і кути нахилу
  • Швидкість і кути повороту
  • Мінімальна освітленість в приміщенні
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

Ідеально підходить для онлайн та автономного навчання

Простота управління та можливість підключення за технологією plug-and-play – це значні переваги камер DL30, які ідеально підходять для встановлення будь-якої аудиторії. Студенти, які підключилися до заняття віддалено та присутні у класі, можуть бачити один одного та навчатися разом, якби вони знаходилися в одному приміщенні. Підвищуйте залученість та взаємодію учнів, а також з легкістю створюйте середовища дистанційного та гібридного навчання.

12-кратне оптичне збільшення

Камера DL30 оснащена функцією 12-кратного оптичного збільшення, яка працює плавно, не спотворюючи зображення. На зображенні з камери чітко представлена панорама класної дошки, середні, великі плани та віддалені зображення викладача, що забезпечує стабільну зйомку з високою якістю. З камерою DL30, яка записує трансляцію, викладачам більше не потрібно пригнічувати свої творчі здібності у гібридних середовищах!

Виявлення людини за допомогою ШІ

Система виявлення людини AVer автоматично розпізнає людину в аудиторії та динамічно відстежує конкретні цілі чи області за допомогою кількох режимів відстеження. При цьому людині не потрібно носити додаткові пристрої або датчики. Навіть учні, розташовані віддалено, зможуть чітко слідувати за кожним кроком вчителя.

Режим доповідача

Чудові функції відстеження та захисту від перешкод дозволяють викладачеві вільно пересуватися класом. Викладачі можуть налаштовувати параметри відстеження, виконувати трансляцію та записувати урок, щоб зробити навчання більш змістовним та живим. Щоб змінити ціль, яку відстежує камера, користувач може просто натиснути одну кнопку на пульті дистанційного керування.

Режим виділення зони

Функція точного сегментованого відстеження чітко показує матеріали на дошці або екрані, автоматично перемикаючи область відстеження відповідно до положення вчителя. Навчальні матеріали та ведучий відображаються одночасно, щоб слухачі могли швидко зрозуміти пояснення до ключових моментів.

Гібридний режим

Гібридний режим забезпечує максимальну свободу рухів для промовців. Заздалегідь задайте ефективні області для функції відстеження зон, і, як тільки ви входите в ці зони, камера починає відстежувати вас, разом з презентацією. При виході з таких зон знову вмикається Режим доповідача.

Залишити відгук проМоторизована камера для дистанційного навчання AVer DL30 (61S5000000AF)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки