Морозильна камера Liebherr GP1376 55.3 x 85.1 x 62.4см, 1 дв., М- 103л, A++, NF, Білий

Код товару: 246646203
Морозильна камера Liebherr GP1376 55.3 x 85.1 x 62.4см, 1 дв., М- 103л, A++, NF, Білий
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Система розморожування
  • Загальний об'єм
  • Кількість ящиків/полиць
  • 4
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Liebherr LiebherrВиробник

Морозильна камера Liebherr GP 1376 є потужним містким морозильним агрегатом при відносно невеликих розмірах. Об'єм камери 104 літри. Цього цілком достатньо для якісного заморожування великої кількості натуральних, повних вітамінів та мінералів сезонних ягід, овочів та фруктів. Конструктивні можливості моделі GP 1376 дозволяють встановити морозильну камеру впритул до стіни або спеціальну нішу. Камера Liebherr оснащена звуковою та оптичною сигналізацією несправностей, яка вчасно попередить вас про можливі проблеми в роботі приладу. Управління в Liebherr GP 1376 електронне, кнопкове та гранично просте. Температурні показники встановлюються з точністю до градуса та виводяться на світлодіодний дисплей MagicEye.

Обсяг та габарити
Корисний об'єм морозильної камери становить 103 літри. Вона зручно вмістить продукти та збереже їх свіжість. Liebherr GP 1376 — окрема модель з габаритами 55.3 x 85.1 x 62.4 см. Компактних розмірів достатньо для правильного заморожування великої кількості натуральних сезонних ягід, овочів і фруктів, багатих на вітаміни і мікроелементи. Завдяки конструкції модель Liebherr GP 1376 можна розмістити впритул до стіни або готової ніші.

Клас енергоспоживання та кліматичний клас
Модель має високий клас енергоспоживання А++ з відмінними показниками економічності. Така техніка зберігає 45% і більше електроенергії, порівняно зі схожими моделями.

Кліматичний клас SN-T робить Liebherr GP 1376 універсальною технікою, яку можна поставити практично будь-де. Клас дозволяє холодильнику показувати найкращі результати в діапазоні температур від +10 до +43 °С.

Технології
MagicEye – революційна сенсорна панель, за допомогою якої можна одним дотиком налаштувати температуру в обох камерах.

Технологія SuperFrost знижує температуру морозильної камери до -32°, щоб швидко заморозити продукти без втрати вітамінів. Функція вимикається автоматично через 65 годин роботи.

SmartFrost – інновація, з якою можна забути про іній на стінках холодильника та продуктах. Скорочення освіти інею вдалося досягти завдяки випарнику, який винесено за межі корпусу морозильної камери.

Якщо електроенергію відключили і не відомо, скільки часу пройшло і в якому стані продукти, технологія FrostControl відобразить найвищу температуру, яка була досягнута в цей час. Так легко оцінити якість та подальший термін зберігання заморожених продуктів.

Технологія VarioSpace створена спеціально для зберігання продуктів великих та нестандартних розмірів. Усі полиці та контейнери виймаються, щоб звільнити ще більше місця.

FrostSave - геніальний винахід Liebherr. Це ящики з екологічного пластику, які запобігають попаданню теплого повітря до охолоджених продуктів, підтримуючи ідеальну температуру зберігання.

FrostProtect - незамінна технологія для морозильних камер, які розташовані на дачах, заміських будинках або на балконах. Завдяки їй техніка працює бездоганно при температурі навколишнього середовища до -15°С.

Залишити відгук проМорозильна камера Liebherr GP1376 55.3 x 85.1 x 62.4см, 1 дв., М- 103л, A++, NF, Білий

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки