Морозильна скриня Grifon GRML-300EI

Код товару: 258694003
Морозильна скриня Grifon GRML-300EI
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Час збереження холоду
  • Загальний об'єм
  • Кількість ящиків/полиць
  • 1
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Grifon GrifonВиробник

GRIFON – український бренд побутової техніки високої якості, який завжди піклується про комфорт вашого життя.

У виробництві ми ретельно контролюємо якість матеріалів для нашої продукції, щоб піклуватися про ваше здоров'я. Техніка GRIFON виготовляється на заводах з багаторічною історією.

Весь процес виробництва суворо контролюється, а якість продукції бренду підтверджено сертифікатами Європи та України. ВИРОБНИЦТВО Виробництво ми обираємо за такими критеріями: - висока культура виробництва - використання передових технологій; - лідируючі позиції серед заводів-виробників; - контроль якості на кожному етапі від сировини до готової продукції; - надійність та лояльність до партнерів; - гарантійний супровід. Велика морозильна скриня Grifon GRML-300EI Оптимальне співвідношення доступної ціни та високого рівня якості — це морозильна скриня GRML-300EI від Grifon.

Створена з перевірених компонентів для довготривалої служби, вона готова працювати без перебоїв та технічного обслуговування мінімум 10 років.

З такою технікою ви маєте змогу заморожувати на тривалий час різні типи продуктів, не хвилюючись про їх збереження місяцями. Зовнішні характеристики Білий колір побутової техніки — практичне рішення з точки зору дизайну та чистоти.

Ви можете встановити скриню GRML-300EI на дачі, в магазині чи великій квартирі.

Завдяки оптимальним габаритам виробу 1115х645х850 мм, його можна встановити майже будь-де.

Кришка герметично закривається, а просте відкриття забезпечує прихована ергономічна ручка.

На фасаді розміщений невеликий отвір для ручної розморозки, а також сенсорний термостат з індикаторами процесу заморозки.

Можливості розміщення продуктів Глибока та містка морозильна скриня розрахована на об’єм у 290 літрів, де без проблем поміститься зимовий запас продуктів: -овочі; -фрукти; -м’ясо; -риба; -напівфабрикати; -фарш. Комплектація GRML-300EI включає в себе дві залізні навісні корзини для дрібних заморозок — морозива, льоду та іншого. Технічні показники. Скриня GRML-300EI має новітні компоненти системи охолодження — компресор PZ75H1W та холодоагент R600a.

Завдяки електронним терморегуляторам, високій теплоізоляції та А++-класу енергоефективності споживання енергії пристрою складає усього 229 кВт на рік.

Широкий набір кліматичних класів — N/SN/ST/T, свідчать про те, що морозильна скриня може працювати без перебоїв, коли температура зовні в рамках від +10 до +43 °С.

Тобто її можна поставити навіть на літній веранді.

Залишити відгук проМорозильна скриня Grifon GRML-300EI

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки