Монітор Asus 27" BE27ACSBK HDMI, 2xDP, 4xUSB, MM, IPS, 2560x1440, sRGB 100%, Pivot, Cam (90LM03I1-B01370)

Код товару: 259290703
Монітор Asus 27" BE27ACSBK HDMI, 2xDP, 4xUSB, MM, IPS, 2560x1440, sRGB 100%, Pivot, Cam (90LM03I1-B01370)
  • 20 199 16 16 999 кешбек 189,75
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Тип матриці
  • IPS
  • Максимальна роздільна здатність дисплея
  • Відношення сторін
  • Частота оновлення
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Повне рішення для відеоконференцій BE27ACSBK сумісний з різноманітним програмним забезпеченням для відеоконференцій і оснащений кнопками швидкого доступу, які дозволяють легко вимикати мікрофон або відповідати на дзвінки.

Ергономічна підставка має функції нахилу, повороту, обертання та регулювання висоти для забезпечення комфортного перегляду в будь-яких умовах. Легка передача відео з вбудованою FHD веб-камерою FHD веб-камера з роздільною здатністю 2 МП готова до відеоконференцій і прямих трансляцій.

Вона обертається на 315° в обох напрямках і нахиляється на 10° - ви завжди будете в кадрі, незалежно від того, як налаштована ваша робоча станція.

Крім того, вона оснащена зсувною кришкою об'єктива для забезпечення конфіденційності. Автоматична експозиція обличчя Інтегрована в веб-камеру технологія автоматично розпізнає ваше обличчя і точно налаштовує зображення, щоб зробити його яскравішим і виділити на тлі. Мікрофон із функцією шумозаглушення зі штучним інтелектом Вбудований мікрофон ASUS з функцією шумозаглушення AI використовує можливості штучного інтелекту для покращення комунікації.

Процесор, оснащений профілями з підтримкою ШІ, знижує понад 500 мільйонів типів фонового шуму, зберігаючи вокальні гармоніки, щоб ви могли насолоджуватися кришталево чистим голосовим зв'язком у будь-якому середовищі. Увімкніть аудіо на своєму пристрої та натисніть кнопку відтворення, щоб випробувати технологію шумозаглушення зі штучним інтелектом. Сумісність з основним програмним забезпеченням для відеоконференцій ASUS BE27ACSBK сертифікований Zoom і пройшов комплексне тестування та перевірку для забезпечення безперебійного спілкування.

Вбудована камера, мікрофон і гучномовець були протестовані на відповідність функціоналу Zoom Rooms і відповідають найвищим стандартам якості відео- та аудіосигналу.

BE27ACSBK також сумісний з популярними програмами для відеоконференцій, такими як Microsoft® Teams, Cisco Webex і Google Meet. Комбінації клавіш для відеоконференцій Кнопки на передній панелі дозволяють легко регулювати гучність, вимикати мікрофон або завершувати виклик. USB-C, який робить все Вбудований порт USB-C забезпечує надшвидку передачу даних, підключення DisplayPort і подачу 80-ватної потужності для зарядки пристроїв за допомогою одного кабелю USB-C.

Монітор також виконує функцію USB-концентратора: будь-який пристрій, підключений до портів USB Type-A, отримує доступ до інших периферійних пристроїв, підключених до інших портів USB. Широкі можливості підключення Крім порту USB-C, ASUS BE27ACSBK оснащений входом і виходом HDMI, DisplayPort і чотирма портами USB 3.2 Gen1, тому він сумісний з широким спектром ПК, ноутбуків, консолей, медіа-приставок, клавіатур і мишей.

Він також має наскрізний порт для підключення навушників. Ергономічний дизайн Гнучке регулювання нахилу, повороту, обертання та висоти дозволяє легко знайти найзручніше положення для перегляду.

Екран також можна повернути на 90° у книжкову орієнтацію, що ідеально підходить для роботи з довгими документами, написання коду або перегляду веб-сайтів. Синій світлофільтр ASUS Для комфортного перегляду та захисту від потенційно шкідливого синього світла передбачено чотири налаштування фільтра синього світла, до яких легко отримати доступ через екранне меню дисплея. Технологія ASUS без мерехтіння Настав час попрощатися з втомленими, напруженими очима.

Технологія Flicker-Free допомагає зменшити мерехтіння екрана, створюючи більш комфортні умови для перегляду фільмів.

Її розроблено, щоб мінімізувати перенапруження, головний біль і втому очей, коли ви проводите довгі, незліченні години перед дисплеєм. Кріплення для міні-ПК ASUS BE27ACSBK сумісний з кріпленням VESA і може бути закріплений на стіні або монтажній стійці.

Додатковий монтажний комплект ASUS MKT02 дозволяє прикріпити NUC/міні-ПК на задній панелі дисплея, щоб зменшити зайвий безлад на робочому місці.

Залишити відгук проМонітор Asus 27" BE27ACSBK HDMI, 2xDP, 4xUSB, MM, IPS, 2560x1440, sRGB 100%, Pivot, Cam (90LM03I1-B01370)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки