Монітор портативний Asus 14" ProArt PA148CTV mHDMI, 2xUSB, MM, IPS, sRGB 100%, Touch, Case (90LM06E0-B01170)

Код товару: 245175803
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Максимальна роздільна здатність дисплея
  • Відношення сторін
  • Частота оновлення
  • Безрамковий екран
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

Створений для творчості

PA148CTV пропонує безліч функцій, які допоможуть вам отримати максимальний результат від творчої діяльності. Контролер коліщатко ASUS Dial і віртуальна панель керування пропонують ярлики і «гарячі» кнопки для ефективної роботи з популярним програмним забезпеченням Adobe.

Творіть легко

ASUS Dial – це фізичне коліщатко на задній панелі дисплея, ідеально працює з сумісним програмним забезпеченням Adobe і елементами керування Microsoft Surface Dial, що дозволяє вносити коригування , залишаючись зосередженим на поточному завданні. Вбудований контролер дозволяє швидко і легко налаштовувати монітор.

Інтуїтивний контроль на кінчиках пальців

Віртуальна панель керування забезпечує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, унікальний для підтримуваного програмного забезпечення Adobe*(наприклад, Adobe Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro і After Effects), тому потрібні елементи керування та ярлики знаходяться прямо перед вами. Налаштуйте експозицію зображення або контраст при роботі з Photoshop або перейдіть тимчасові смужки відео в Premiere, елементи керування акуратно розташовані таким чином, щоб ви могли працювати швидше і ефективніше.

Широкий колірний обхват

Завдяки охопленню 100% простору sRGB і 100% Rec. 709, монітор пропонує різноманітність кольорів, забезпечуючи при цьому більш глибокі основні кольори, наприклад червоний, зелений і синій, а також більш насичені вторинні кольори.

Попередньо відкалібровані кольори для найвищої точності

Професіонали покладаються на дисплеї з коректною передачею кольору, щоб гарантувати, що їх твори будуть виглядати належним чином. PA148CTV попередньо відкалібрований на виробництві та отримав сертифікацію Calman Verified, що гарантує кращу в галузі точність кольорів. Кожен дисплей ProArt проходить ретельне тестування, щоб забезпечити плавну градацію кольорів і кращі візуальні ефекти.

Інтерфейси

PA148CTV пропонує велику кількість портів, щоб задовольнити ваші творчі потреби. Два порти USB-C передають аудіо/відеосигнали, сигнали сенсорного інтерфейсу і напруга живлення – все це допомогою всього одного кабелю *. Порт micro HDMI забезпечує підключення до різних джерел вхідного сигналу, тоді як гніздо для штатива дозволяє встановлювати PA148CTV на штатив.

Творіть в комфорті

PA148CTV поміщається в дорожню сумку або рюкзак, тому ви зможете легко взяти його з собою. Вбудована регульована металева підставка підтримує монітор, забезпечуючи комфортні кути огляду і робочі позиції в будь-якому місці.

Турбота про ваших очі

Технологія ASUS Flicker-Free забезпечує комфортний перегляд завдяки зменшенню мерехтіння на екрані, мінімізуючи перенапруження очей і запобігаючи виникненню головного болю від тривалих годин, проведених перед дисплеєм. У цьому моніторі реалізується функція фільтрації синього світла, який може мати шкідливий вплив на зір. Вибрати одну з чотирьох ступенів фільтрації можна в екранному меню.

 

 

Залишити відгук проМонітор портативний Asus 14" ProArt PA148CTV mHDMI, 2xUSB, MM, IPS, sRGB 100%, Touch, Case (90LM06E0-B01170)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки