Хлібопічка Moulinex Fast & Delicios Fast & Delicios, 720Вт, програм-1, макс.вес -1кг, форма-прямокутрик, пластик, білий (OW210A30)

Код товару: 245751903
Хлібопічка Moulinex Fast & Delicios Fast & Delicios, 720Вт, програм-1,  макс.вес -1кг, форма-прямокутрик, пластик, білий (OW210A30)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість програм
  • 12
  • Додаткові програми приготування
  • Максимальна вага випічки
  • Мінімальна вага випічки
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Moulinex MoulinexВиробник

Хлібопічка MOULINEX Fast & Delicios OW210A30.

Хліб швидко та просто
Це надійний і компактний прилад, який допоможе у будь-який час спекти хліб вдома, використовуючи борошно з різних зернових - пшениці, кукурудзи, жита. Модель Moulinex Pain Dore OW210A30 відноситься до кращих багатофункціональних хлібопічок середнього класу з оптимальним співвідношенням ціна-якість. Крім випікання хлібобулочних виробів, вона вміє замішувати прісне та дріжджове тісто, варити каші, джеми. Споживчі характеристики Потужна та проста в управлінні хлібопічка Moulinex – універсальне рішення для будь-якої родини.

Використовуючи її, можна випікати хліб та кекси вагою від 0,5 до 1 кг, при цьому доступний вибір ступеня підрум'янювання скоринки. Якщо немає часу чекати на випічку за стандартною технологією, можна скоротити процес майже вдвічі: для цього в меню передбачена опція «швидкий хліб». Побутова хлібопічка - хороший вибір для людей, змушених дотримуватись дієти: прилад за необхідності забезпечить смачною безглютеновою випічкою. Вибирати потрібний режим дуже просто – вся інформація представлена на ЖК-дисплеї. Користувачеві потрібно лише засипати інгредієнти, всю роботу розумна машина зробить сама. До Moulinex Pain Dore OW210A30 додається книга рецептів, проте це лише мала частина того, що можна готувати за допомогою хлібопічки. Досвідчені господині радять експериментувати з рецептурами, щоб додати у своє щоденне домашнє меню ароматні булочки, свіжу пасту та піцу.
Свіжий хліб лише за кілька кроків
Повністю автоматичне приготування! Покладіть інгредієнти в чашу, виберіть програму, а хлібопічка зробить все за вас - від замішування до випічки.
Легка у використанні
Інтуїтивна панель керування з усіма параметрами, що відображаються на широкому дисплеї для максимальної простоти використання.
3 налаштування ваги
Хліб від 500 г до 1 кг для маленької чи великої родини.
Свіжоспечений хліб у будь-який час
Функція відкладеного старту до 15 годин - для свіжоспеченого хліба завжди. Функція підтримки тепла до 1:00.
Книга рецептів входить до комплекту
Не треба бути шеф-кухарем, щоб спекти смачний хліб удома. У книзі рецептів за допомогою малюнків покроково пояснюються рецепти простої випічки, наприклад, французького хліба, цільнозернового хліба, а також джему та булочок.

Залишити відгук проХлібопічка Moulinex Fast & Delicios Fast & Delicios, 720Вт, програм-1, макс.вес -1кг, форма-прямокутрик, пластик, білий (OW210A30)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки