Кондиціонер для розгладження і зволоження шерсті собак і котів всіх порід Tauro Pro Line Healthy Coat glossy conditioner 50 мл (4771317470478)
Кондиціонер для розгладження і зволоження шерсті собак і котів всіх порід Tauro Pro Line Healthy Coat glossy conditioner 50 мл (4771317470478) - Прев'ю фото №1

Кондиціонер для розгладження і зволоження шерсті собак і котів всіх порід Tauro Pro Line Healthy Coat glossy conditioner 50 мл (4771317470478)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tauro Pro Line Tauro Pro LineВиробник

Healthy Coat Glossy - кондиціонер з преміум інгредієнтів і масла ши для згладжування і зволоження шерсті вашого вихованця. Призначений для гладкошерстних собак і котів.

Засіб відрізняється сприянням відновленню шерсті, зволожуючими і антистатичними властивостями, тому він може допомогти контролювати електризацію шерсті.

Для розгладження і зволоження шерсті вихованця:

Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrolyzed Wheat Protein, Propylene Glycol, Retinol, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Niacinamide, Pantothenic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Arachidonic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium, Lactic Acid, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Доповнено маслом ши

Кондиціонер з маслом ши в композиції надає шерсті особливого блиску і ніжності. Крім того, масло ши зволожує шерсть, надає йому гладкість.

Перевірено професіоналами:

Використання Розбавити кондиціонер водою у співвідношенні 1:10. Акуратно втирайте в шерсть після використання шампуню. Промасажуйте і розчешіть приблизно через 3 хвилини. Ретельно промити теплою водою. Для отримання найкращих результатів використовуйте також Tauro Pro Line Pure Mist.

Рекомендація: Засіб призначений для згладжування і зволоження шерсті тварин. Підходить для гладкошерстних собак і котів. Завдяки своїй надзвичайно ніжній формулі, кондиціонер ідеально підходить для домашніх тварин з чутливою шкірою.

Зроблено в Європейському Союзі.

Попереджувальна інформація. Тільки для зовнішнього використання. Уникайте контакту з очима і ротом. Алергічна реакція виникає рідко. Якщо у вашого вихованця з'явилася алергічна реакція - припиніть використання продукту. Зберігати добре закритим, в оригінальній упаковці, в сухому і прохолодному місці. Захистіть від дітей.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки