Davis Maximum Chlorhexidine Shampoo 3,8 л шампунь з 4% хлоргексидином для собак і котів захворюваннями шкіри (CH4SG)

Код товару: 249760203
Davis Maximum Chlorhexidine Shampoo 3,8 л шампунь з 4% хлоргексидином для собак і котів захворюваннями шкіри (CH4SG)
  • 5 443 кешбек 68,04
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Davis DavisВиробник

Davis Maximum Chlorhexidine Shampoo – ефективний, але м'який шампунь, який можна використовувати для щоденного миття собак, кішок, цуценят і кошенят, коней і лошат.

Може входити до складу комплексної терапії при діагностуванні у домашніх вихованців захворювань шкіри, викликаних грибками чи бактеріями різної етіології.

Завдяки вмісту 4% хлоргексидину ДЕВІС МАКСИМУМ ХЛОРГЕКСИДИН допомагає вирішити проблеми з шерстю та шкірою в домашніх тварин в середньому і важкому станах.

Шампунь впливає безпосередньо на шкіру, тому ефективність лікування і безпеку для тваринного максимальна.

Крім того, досягається відмінний очищаючий ефект: з шкіри забирається бруд, токсини, алергени тощо.

Також попереджаються рецидиви захворювання, тому що до хлоргексидину у бактерій та дріжджоподібних грибів не виробляється стійкість.

Для ветеринарних шампунів 4% хлоргексидину вважається оптимальною концентрацією для лікування дерматологічних проблем у домашніх тварин.

Важливо! Перед застосуванням шампуню зверніться до ветеринара для діагностування дерматологічного захворювання і можливості застосування даного засобу.

Не використовуйте спільно з шампунем ДЕВІС МАКСИМУМ ХЛОРГЕКСИДИН мило і лужні шампуні, оскільки в цьому випадку хлоргексидин втратить активність.

Щоб шампунь «працював», необхідно після нанесення залишити на 5-10 хвилин, і тільки потім змити.

Чому варто купити шампунь для собак і котів Davis Maximum Chlorhexidine: призначений для лікування дерматологічних захворювань у собак і котів, викликаних бактеріями чи мікроорганізмами; містить оптимальну концентрацію (4%) хлоргексидину разом з миючими і зволожуючими компонентами; алое віра відновлює тканини, зменшує запалення і допомагає полегшити дискомфорт, викликаний шкірним захворюванням; робить шерсть і шкіру здоровими; готовий до застосування в лікувальних ваннах; має квітковий аромат; рН збалансований; універсальний: можна використовуватися для собак, котів, цуценят і кошенят усіх порід. Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis Maximum Chlorhexidine Shampoo 3,8 л шампунь з 4% хлоргексидином для собак і котів захворюваннями шкіри (CH4SG)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
Немає в наявності