Кавомашина Miele CM 5310, 1.3л, зерно+мелена, автомат.капуч, авторецептів-12, чорний (29531020RU)

Код товару: 246663703
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Новинка
14 499 кешбек 500
Новинка
15 499 кешбек 638
Новинка
15 499 кешбек 525

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

MieleВиробник

У бездоганній гармонії з довершеною кавою

Щоб гарантовано насолоджуватися своєю кавою, придбайте вбудовану автономну кавомашину Miele. Наші кавомашини спеціально призначені для того, щоб ви могли готувати різноманітні кавові напої на професійному рівні. Досягайте майстерності, насолоджуючись виглядом, запахом, звуком і, звісно ж, смаком. 

Блокування ввімкнення

Блокування системи можна встановити одним натиском кнопки. Таким чином, прилад буде захищений від випадкового вмикання, наприклад, дітьми. 

Індивідуальні налаштування

Параметри приготування можна встановити індивідуально, залежно від типу кави та насиченості смаку: налаштування помелу, кількість кави, температура заварювання, попереднє заварювання, а також кількість води. Це дозволяє отримати ідеальний смак вашого напою, з будь-якого сорту кави будь-якого обсмаження.

AromaticSystem

Більше місця — більше смаку. Відсік для заварювання у кавомашині Miele розширюється, коли поступає вода. Мелена кава ретельно змішується, а її аромат при цьому розкривається ще краще. Чекайте з нетерпінням на отримання насолоди від чудової ароматної кави. 

OneTouch for Two

Усі кавомашини повного процесу оснащені новою функцією OneTouch for Two, крім уже знайомої функції OneTouch. Ця функція дозволяє приготувати одразу дві смачні чашечки кави одним натиском кнопки. Програма запускається автоматично. Оскільки тривалість приготування кави зменшується, у вас є можливість провести більше часу разом. 

Функція Кавник/Чайник

Коли у вас гості, одним натисканням кнопки, кавомашина наливає до 8 чашок кави або води для чаю, одну за іншою, в кавник або чайник, розміщений під центральну насадку.

Висувний відсік для меленої кави

На додаток до контейнера для кавових зерен, зернові кавомашини Miele також мають висувний відсік для меленої кави. Його можна використовувати для приготування іншого типу напою — з готової меленої кави. 

ComfortClean

Система ComfortClean перетворює догляд за кавомашиною у дивовижно просту процедуру. Більшість компонентів кавомашини, наприклад, контейнери для води або відходів, можна легко очистити у посудомийній машині, що допомагає підтримувати функціональність приладу.

Знімний блок заварювання

Система заварювання — «серце» автоматичного приготування кави. Її можна легко дістати та очистити. Це гарантує як бездоганну гігієнічність та довговічність системи, так і насолоду смачною кавою. 

Ідеальна молочна піна для особливих видів кави

Лише за кілька секунд він нагріває і збиває молоко в піну прямо в чашку або стакан.

Залишити відгук проКавомашина Miele CM 5310, 1.3л, зерно+мелена, автомат.капуч, авторецептів-12, чорний (29531020RU)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки