Кавомашина Philips EP3343/50

Код товару: 258897503
Кавомашина Philips EP3343/50
  • 19 999 кешбек 500
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Новинка
14 499 кешбек 500
Новинка
15 499 кешбек 525
Новинка
15 499 кешбек 638

Характеристики

  • Кількість авторецептів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Philips PhilipsВиробник

Найпростіший спосіб насолодитися свіжою кавою в зернах.

Один дотик, і користувач насолоджується шістьма гарячими та освіжаючими напоями з ідеальною пінкою, ароматом і температурою.

Система LatteGo автоматично готує кавові напої із шовковисто-м’якою молочною пінкою, її легко налаштувати та можна очистити всього за 10 секунд.

Легко обирайте улюблені напої завдяки сучасному сенсорному дисплею з кольоровими піктограмами.

Приготуйте каву, яку любите, за допомогою меню My Coffee Choice: виберіть бажану міцність, об’єм напою і шар молочної пінки на свій смак. Особливості 6 напоїв одним торканням кнопки Шовкова піна з LatteGo із різних видів молока Простий вибір кави та можливість персоналізації напою Тихе приготування ароматної кави з технологією SilentBrew. Один дотик, і можна насолоджуватись шістьма гарячими та освіжаючими напоями Насолоджуйтеся п’ятьма популярними рецептами кави: від класичного еспресо, звичайної чорної кави, капучино, лате-мак’ято до кави з льодом, з ідеальними пінкою, ароматом і температурою. Також доступна гаряча вода для чаю.

Унікальна система приготування кави ідеально вивільняє аромат кавових зерен завдяки меншій швидкості потоку води та нижчій температурі.

Додайте до напою кубики льоду й насолоджуйтеся смачною меленою кавою без втрати насиченості кави. Шовковисто м’яка молочна пінка з LatteGo для різних видів молока Одним натисканням кнопки LatteGo автоматично готує кавові напої із шовковисто м’якою молочною пінкою завдяки потужній технології піноутворення в циклонній камері — навіть із можливістю додавати улюблені рослинні замінники молока. Систему обробки молока LatteGo можна промити неймовірно швидко: 2 частини, без трубок Систему обробки молока LatteGo можна промити неймовірно швидко: вона складається з двох частин і не має трубок.

Її можна промити за 10 секунд під краном або в посудомийній машині.

Компанія Philips не пропонує функцію автоматичного очищення, оскільки це потребує додаткового чищення. Безшумне приготування ароматної кави з технологією SilentBrew Безшумне приготування ароматної кави завдяки провідній у галузі технології SilentBrew, яка забезпечує звукоізоляцію та безшумний помел для створення приємних вражень від приготування кави.

Сертифіковано Quiet Mark. Насичений аромат завдяки міцній керамічній кавомолці Розкрийте смак кави з допомогою нашої міцної керамічної кавомолки.

Надійну керамічну кавомолку можна налаштувати у 12 кроків, щоб отримати дрібний порошок чи суміш грубого помелу. Прості інструкції та натхнення з додатком Coffee+ Неймовірний смак та аромат кави зі свіжих зерен лише одним натисненням.

Інтуїтивний сенсорний дисплей дозволяє легко вибрати улюблену каву.

Залишити відгук проКавомашина Philips EP3343/50

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки