Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Tornado Blu (Дог Торнадо) інтерактивна 2 ур. складності 28х19 (no67332)
Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Tornado Blu (Дог Торнадо) інтерактивна 2 ур. складності 28х19 (no67332) - Прев'ю фото №1
Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Tornado Blu (Дог Торнадо) інтерактивна 2 ур. складності 28х19 (no67332) - Прев'ю фото №2
Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Tornado Blu (Дог Торнадо) інтерактивна 2 ур. складності 28х19 (no67332) - Прев'ю фото №3

Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Tornado Blu (Дог Торнадо) інтерактивна 2 ур. складності 28х19 (no67332)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість в упаковці
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nina Ottosson Nina OttossonВиробник

Nina Ottosson Dog Tornado Blu

Іграшка інтерактивна. Дог Торнадо

Захоплюючий пошук ласощів

Вибір для розумників: коли справа стосується тренувань, знадобляться ігри та головоломки, які допоможуть залучити та зацікавити вихованця до навчання новим навичкам та вмінням. Вік і розмір породи не мають значення, ігри для собак від Ніна Оттоссон це не тільки інтерактивна гра для стимуляції мозку, це також весело та захоплююче!

Їж, грай, вчися: гра має 12 відділень. З іграшкою Ніна Оттоссон Дог Торнадо годування вашого вихованця буде проходити весело та продумано. В іграшку можна покласти як сухі гранули, так і вологий корм.

Безперервні оберти:Кожен рівень головоломки Ніна Оттоссон Дог Торнадо починає обертатися коли ваш собака починає пошук захованих усередині ласощів. Обертаючі рухи стимулюють і підтримують інтерес вихованця, і роблять гру більш складною та веселою.

2 рівень складності: цей рівень відрізняється від початкового, 2 рівень складності іграшок Ніна Оттоссон відкриває перед вашим вихованцем ще більш цікаві способи вирішення проблем і розширює можливості та способи навчання та тренувань.

Як грати: покладіть гранули або ласощі у відділення в основі іграшки. Деякі відділення накрийте кісточками. Чим більше відділень ви накриєте, тим складнішим буде завдання для вашого улюбленця! А тепер давайте почнемо гру! Покажіть вихованцю як працює гра, залучіть його до пошуку ласощів. Собаки розумніші, ніж ми думаємо. Іноді їм просто це достатньо показати. Залишіть деякі відділення не накритими і покажіть вихованцю як обертати головоломку. ковбасок або інших смакот і покладіть у кожну виїмку, а потім залийте водою. Покладіть гру в морозильну камеру і дайте рідині замерзнути. Така гра ідеально підійде для високоенергійних вихованців, для гри в жарку погоду і для більш тривалої гри. вихованця. Слідкуйте за собакою під час гри та не дозволяйте йому гризти іграшку. Покажіть йому, як правильно використовувати головоломку, грайте та розважайтеся разом. Після гри, приберіть іграшку наступного разу.

Тренування для мозку та тіла: ігри та головоломки від Ніна Оттоссон створені, щоб навчити вихованця справлятися з проблемами і для стимуляції мозку під час веселої і захоплюючої гри.

Простота у догляді: щоб помити іграшку просто вийміть з неї гранули корму або ласощів, які залишилися після гри і сполосніть іграшку під теплою проточною водою з використанням ніжного мила, після того, як іграшка висохне, вона знову готова до використання!

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки