Іграшка для собак Joyser Cageball Ball & Bear 20 см Джойсер з пискавкою (07017)

Код товару: 249041703
Іграшка для собак Joyser Cageball Ball & Bear 20 см Джойсер з пискавкою (07017)
  • 306 кешбек 3,83
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розміри
  • M
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

JoyserВиробник

Joyser Cageball Ball&Bear – м'яка міцна плюшева іграшка.

Призначена для собак з помірним і інтенсивним стилем гризіння.

Може використовуватися вихованцем для самостійної гри або для вашого спільного проведення часу з собакою і дресирування.Іграшка для собак виготовлена з матеріалів різних фактур, кожен з яких важливий у цьому ансамблі, будь то плюшева фігурка ведмедя, канат з бавовняних ниток або незвичайного виду м'яч.

Всі вони працюють на те, щоб ваш вихованець отримав максимальне задоволення від гри.Плюшева фігурка ведмедя зацікавить всіх без винятку собак, особливо тих, хто віддає перевагу м'які іграшки без ворсу.

Як же інакше, адже в голові ведмедя є вбудована пищалка, яка сповістить про свою присутність при кожному хваті собакою іграшки зубами.

Варто відзначити, що плюшевий матеріал має додатковий зміцнює внутрішній шар j-Tech, щоб ваш вихованець міг довше насолоджуватися грою.

Всі деталі морди ведмедя вишиті для максимальної безпеки.М'яч з термопластичної гуми, яка відрізняється легкістю, особливою міцністю і пружністю, захистить вразливі шви з'єднання фігурки ведмедя і каната від натиску зубів вашого вихованця.

Цей захист має спеціальний рельєф для відмінної амортизації, а також при грызении собакою вона буде сприяти очищенню зубів у вихованця, що є додатковим плюсом.І, нарешті, третій важливий елемент іграшки для собак Joyser Cageball Ball&Bear – це канат.

Він щільно скручений з безлічі бавовняних ниток і надійно закріплений на фігурці ведмедя.

Канат – це можливість гри з собакою в перетягування і апорт, а також додатковий елемент іграшки, який можна гризти вихованцеві з користю для очищення зубів від нальоту.Чому варто купити м'яку іграшку для собак Joyser Cageball Ball&Bear:ідеальна для ігор, лову, хапання, перетягування та тренувань: безліч ігрових варіацій;допомагає собаці боротися з нудьгою у вашу відсутність, перешкоджає деструктивного гризінням;виготовлена з використанням сучасних технологій та якісних матеріалів;матеріал – коротковорсный плюш (ведмідь) і бавовняні нитки, з яких скручений канат;додатковий зміцнює внутрішній шар j-Tech забезпечує довговічність і зносостійкість, щоб ваш вихованець міг довше насолоджуватися грою;м'яч з термопластичної гуми захистить шви від натиску зубів вашого вихованця, додасть ще одну фактуру до іграшці, а також при грызении собакою буде сприяти очищенню зубів у вихованця;всі дрібні деталі вишиті для безпеки ігри;вбудована пищалка в голові ведмедя додасть більше азарту і зацікавленості, щоб ваш вихованець був щасливий, зайнятий розважався годинами.Габаритні розміри: 20х7,5х7,5 смКожна собака індивідуальна і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем.

Це допоможе іграшок прослужити довше і, найголовніше, убезпечить вашу собаку від непередбачених ситуацій.

Жодна іграшка для собак не є по-справжньому незруйноване, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Залишити відгук проІграшка для собак Joyser Cageball Ball & Bear 20 см Джойсер з пискавкою (07017)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки