Хондропротектор AnimAll VetLine Arthrovet PRO для малих порід собак 1 г × 90 табл (139877)

Код товару: 250825803
Хондропротектор AnimAll VetLine Arthrovet PRO для малих порід собак 1 г × 90 табл (139877)
  • 184 кешбек 2,30
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість таблеток
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AnimAll AnimAllВиробник

Хондропротектор AnimAll VetLine Arthrovet PRO для малих порід собак 1 г × 90 таблСинергічний хондропротектор для собак. Для всіх вікових категорій.

Застосовується цуценятам в період зростання для зміцнення опорно-рухового апарату і профілактики патологій.

Дорослим тваринам в період підвищених навантажень (тренування, змагання, перегони), у реабілітаційний період після травм (розтягнення, вивихи, забиття та інше).

тваринам старшого віку для попередження вікових дегенеративних змін у суглобах.ПоказанняКомплексне лікування вікових і запальних захворювань суглобів.

Профілактика остеоартритів, остеоартрозів, при підвищених фізичних навантаженнях на суглоби.

Для поліпшення місцевих процесів обміну речовин, при хронічних рецидивуючих захворюваннях кісток і суглобів.

У відновлювальний період після травм кістково-суглобової системи (розтягнення зв'язок, сухожилок, тріщини та переломи кісток).Arthrovet PRO сприяє відновленню структури хрящової тканини суглобів в цілому та виробленню синовіальної рідини (суглобового мастила) і підтриманню її достатньої кількості у внутрішньосуглобових сумках.Знижує навантаження на суглоби і ймовірність травмування внутрішньосуглобових поверхонь.Хітозан, який входить до складу комплексу, є джерелом біологічно доступного N-ацетілглюкозаміна і сприяє синтезу хондроїтин сульфату.

Екстракт кормових дріжджів 70% є 100% натуральним джерелом амінокислот, які не потребують перетравлення та абсорбуються безпосередньо у кровотік і, як правило, не викликають алергічних реакцій.Пробіотики, що входять до складу комплексу, забезпечують максимальне засвоєння компонентів і, як наслідок, збільшення синтезу гіалуронової кислоти та хондроїтин сульфату в хрящовій тканині та тканинах суглобів.Колострум (IGF) стимулює регенерацію клітин сполучної тканини, допомагає прискореному формуванню і відновленню пошкоджених хрящових тканин і суглобів.

Колаген є джерелом амінокислот оксипроліна й оксилізина, які беруть участь у формуванні м'язової та сполучної тканин.

Ефект синтезу колагену (основного білку сполучної тканини) посилюється завдяки вітаміну С.СкладКолострум (IGF), хітозан, глюкозаміну сульфат, вітамінно-мінеральний комплекс, посилений вітаміном С, 70% екстракт кормових дріжджів, пробіотичний комплекс (Lactobacillus, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus).Склад однієї таблетки (1 г)Компонент:колострум - 0,00008 г;хітозан - 0,01 г;глюкозаміну сульфат - 75 мг.Вітаміни:вітамін А - 160 МО;вітамін D3 - 40 МО;вітамін Е - 0,4 мг;вітамін В1 - 0,03 мг;вітамін В2 - 0,1 мг;вітамін В6 - 0,04 мг;вітамін В12 - 0,4 мг;вітамін С - 0,3 мг;кальцію пантотен - 0,2 мг.Амінокислоти:метіонін - 0,37 мг;холін хлорид - 0,4 мг;треонін - 1,15 %;ізолейцин - 4,7 %;гістидин - 1,5 %;аргінін - 0,65 %;лізин - 3,4 %;валін - 1,9 %;кальцію дигідрат - 0,025 г;Пробіотичний комплекс - 0,005 г.Не містить синтетичних смакових домішок і підсилювачів смаку!Дозування1 таблетка (1) на 5 кг масі тіла раз на добу.

Рекомендований курс застосування 60 днів, 30 днів перерва, повторний курс 60 днів.Характерикипакування: 90 таблеток по 1 г;термін придатності: 18 місяців;вік: для всіх вікових категорій;зберігання: зберігати в сухому темному місці при температурі від 0°C до 25°C.

Залишити відгук проХондропротектор AnimAll VetLine Arthrovet PRO для малих порід собак 1 г × 90 табл (139877)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки