uk ru

Гарнітура Razer Kraken V3 Pro WL Black (RZ04-03460100-R3M1)

Код товару: 260010503
Гарнітура Razer Kraken V3 Pro WL Black (RZ04-03460100-R3M1)
Гарнітура Razer Kraken V3 Pro WL Black (RZ04-03460100-R3M1) - Прев'ю фото №1
Гарнітура Razer Kraken V3 Pro WL Black (RZ04-03460100-R3M1) - Прев'ю фото №2
Гарнітура Razer Kraken V3 Pro WL Black (RZ04-03460100-R3M1) - Прев'ю фото №3
Гарнітура Razer Kraken V3 Pro WL Black (RZ04-03460100-R3M1) - Прев'ю фото №4
Гарнітура Razer Kraken V3 Pro WL Black (RZ04-03460100-R3M1) - Прев'ю фото №5
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка звуку
  • 7.1
  • Частотний діапазон
  • 20
  • Чутливість мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Razer RazerВиробник

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК, ЯКИЙ ВІДЧУВАЄТЬСЯ ПО-СПРАВЖНЬОМУ RAZER™ HYPERSENSE Нові випромінювачі з вібрацією в кожній чашці вловлюють звукові сигнали і перетворюють їх на реалістичні вібрації, які різняться за становищем, тривалістю та інтенсивністю, забезпечуючи сенсорний зворотний зв'язок для звуків у грі. СТЕРЕО ВІБРАЦІЯ Ефекти вібрації перетікають між лівою та правою чашками навушників залежно від положення у грі для більшої просторової обізнаності та занурення. ВІБРАЦІЯ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ Інтелектуальна обробка звуку, що не потребує інтеграції або додаткових завантажень для роботи.

Сумісність з іграми, музикою та фільмами. РЕГУЛЮВАННЯ ІНТЕНСИВНОСТІ Легко регулюйте силу вібрації за допомогою кнопки на гарнітурі, яка може перемикатися між режимами: вимкнена, низька, середня та висока. РЕАЛІСТИЧНИЙ ПОЗИЦІЙНИЙ ЗВУК THX SPATIAL AUDIO Завдяки нашому покращеному об'ємному звуку 7.1 ви зможете насолоджуватися реалістичною акустикою, яка оптимізує звукову картину гри таким чином, щоб перенести вас у центр дії. ПОТУЖНИЙ, РЕАЛІСТИЧНИЙ ЗВУК ТИТАНОВІ ВИПРОМІНЮВАЧІ RAZER™ TRIFORCE ДІАМЕТРОМ 50 ММ. Наша запатентована трикомпонентна конструкція випромінювача відтворює виключно чіткі високі, середні та низькі частоти, які не заважають одна одній, забезпечуючи динамічніше звучання для глибшого занурення.

Модернізовані діафрагмами з покриттям титану для чудової чіткості, випромінювачі забезпечують дійсно реалістичне і точне відтворення звуку. БЕЗШОВНИЙ ЗВУК ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗПРОВІДНОГО ЗВ'ЯЗКУ RAZER™ HYPERSPEED Провідна в галузі технологія бездротового підключення на частоті 2,4 ГГц у цій гарнітурі з вібрацією забезпечує відтворення аудіосигналу без втрат і з низькою затримкою, щоб звук завжди відповідав тому, що відбувається в грі, і ваше занурення в ігровий процес не переривалося ні на секунду. АМБУШЮРИ З ГІБРИДНИМ ПОКРИТТЯМ ІЗ ТКАНИНИ І ШТУЧНОЇ ШКІРИ ТА НАПОВНЮВАЧЕМ З ПІНОМАТЕРІАЛУ З ЕФЕКТОМ ПАМ'ЯТІ Ідеальний баланс комфорту, звукоізоляції та передачі вібрацій. М'ЯКЕ ОГОЛІВ'Я ЗІ ШТУЧНОЇ ШКІРИ М'яка амортизація для мінімального тиску на голову. ПОСИЛЕНА СТАЛЕВА КОНСТРУКЦІЯ ОГОЛІВ'Я Гнучке та легке, але в той же час міцне та еластичне оголів'я гарнітури. ЯСНІСТЬ ГОЛОСУ БЕЗ ПИТАНЬ СУПЕРКАРДІОЇДНИЙ МІКРОФОН RAZER™ HYPERCLEAR Знімний мікрофон діаметром 9,9 мм пригнічує більше шуму ззаду та з боків та забезпечує більш точне відтворення вашого голосу завдяки чутливій низькочастотній діаграмі спрямованості. ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО PLAYSTATION.

БЕЗДРОТОВЕ Razer Kraken V3 Pro поставляється з передавачем бездротового зв'язку, сумісним із PlayStation, тому ви можете миттєво підключати навушники та грати, що дозволяє покращити загальне занурення в консольні ігри за рахунок поєднання вібрації вашої гарнітури та контролера. НА БАЗІ RAZER CHROMA™ RGB Завдяки доступу до палітри в 16,8 млн кольорів і набору ефектів підсвічування, насолоджуйтесь більш глибоким зануренням з динамічним підсвічуванням, інтегрованим з більш ніж 150 іграми.

Утримуйте кнопку управління вібрацією Razer HyperSense для зручного перемикання ефектів підсвічування Razer Chroma™ RGB.

Залишити відгук проГарнітура Razer Kraken V3 Pro WL Black (RZ04-03460100-R3M1)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки