Flamingo Latex Football Фламінго футбольний м'яч з пищалки латексна іграшка для собак діаметр 6 см (517947)

Код товару: 248979203
Flamingo Latex Football Фламінго футбольний м'яч з пищалки латексна іграшка для собак діаметр 6 см (517947)
  • 108 103 кешбек 1,29
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

М'яч – це відмінний стимул для собаки пробудити свої мисливські інстинкти і одна з найбільш улюблених іграшок у собак усіх порід і вікових груп.

М'яч з пискавкою Flamingo Latex Football виготовлений з м'якого еластичного латексу, тому для гри підійде цуценятам, літнім вихованцям, собакам з чутливими зубами і схильністю до кровоточивості ясен.

Матеріал має гладку та ніжну текстуру, тому для собак з агресивним стилем гризіння рекомендується вибрати міцну іграшку, це буде більш доцільно для вас і безпечно для вихованця.УВАГА! Товар представлений в колірному асортименті, ціна вказана за 1 варіант іграшки. Фото є ознайомлювальними.

Попередній вибір при замовленні неможливий, оскільки конкретний варіант визначається, виходячи з наявності товару на складі.Чому варто купити іграшку для собак м'яч Flamingo Latex Football:підходить для інтерактивних ігор в приміщенні і на вулиці, а також в якості жувальної іграшки;для більшого азарту і зацікавленості вихованця всередині вбудована пищалка;м'яч виготовлений з нетоксичних, безпечного для здоров'я вихованців, еластичного латексу;яскраві кольори м'яча не дозволять іграшці загубитися на вулиці;рекомендується для собак з неагресивним стилем гризіння, цуценятам, літнім вихованцям, собакам з чутливими зубами і схильністю до кровоточивості ясен;легко миється: досить сполоснути за струменем теплої води з милом;в асортименті 2 розміру іграшки для різних порід собак.Кожна собака індивідуальна і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем.

Це допоможе іграшок прослужити довше і, найголовніше, убезпечить вашу собаку від непередбачених ситуацій.

Жодна іграшка для собак не є по-справжньому незруйноване, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Залишити відгук проFlamingo Latex Football Фламінго футбольний м'яч з пищалки латексна іграшка для собак діаметр 6 см (517947)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки