Flamingo Foam Dina Tennis 0.18 кг Фламінго Теніс іграшка для собак (518189)

Код товару: 248975403
Flamingo Foam Dina Tennis 0.18 кг Фламінго Теніс іграшка для собак (518189)
  • 314 298 кешбек 3,73
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

М'яч – одна з найулюбленіших іграшок у собак усіх порід і вікових груп. Інтерактивних ігор з його участю величезна безліч.

Однак іграшка Flamingo Foam Dina Tennis пропонує вашому вихованцеві нову цікаву задачу: як дістатися до знайомого тенісного м'яча, якщо він знаходиться в міцної броні з поліуретану.Вероятнее всего ваш питомец начнет грызть броню, но она изготовлена из плотного полиуретана, который прогибается совсем немного под натиском зубов собаки.

Сферическая оболочка полностью текстурирована, в ней практически отсутствует ровная гладкая поверхность, зато много рифленых элементов и 4 вырезанных сектора, чтобы было максимально удобно хватать игрушку зубами собакам разных пород.

Такая поверхность не вредит зубам собаки, а наоборот оказывает массажирующее воздействие на десны и способствует очистке зубов от налета.

Это лучший выбор для собак, которые любят что-то грызть, а также тех питомцев, которые предпочитают игрушки без каких-либо звуков.Почему стоит купить игрушку для собак Flamingo Foam Tennis:подходит для дрессуры, интерактивных игр и в качестве жевательной игрушки;препятствует деструктивному грызению; изготовлена из нетоксичного материала полиуретана, который устойчив к активному стилю грызения собак; внешняя поверхность сферической брони состоит из разных чередующихся рельефных структур, которые хорошо массируют десны собаки и служат для профилактики воспалительных заболеваний полости пасти; при грі та активному грызении сприяє очищенню зубів і допомагає запобігти утворенню зубного нальоту і зубного каменю; усередині іграшки знаходиться звичайний тенісний м'яч для собак зі спеціальним покриттям, яке не шкодить емалі зубів; сферична броня має м'ятний аромат, який сприяє свіжості дихання з пащі вихованця; рекомендується дорослим собакам з помірним і активним стилем гризіння.Габаритні розміри іграшки: 11х11х9 див.Діаметр тенісного м'яча: 6 див.Кожна собака індивідуальна і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем.

Це допоможе іграшок прослужити довше і, найголовніше, убезпечить вашу собаку від непередбачених ситуацій.

Жодна іграшка для собак не є по-справжньому незруйноване, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.

Залишити відгук проFlamingo Foam Dina Tennis 0.18 кг Фламінго Теніс іграшка для собак (518189)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки