Ferplast BARN 100 продумана і укомплектована двоповерхова клітина для кролика і середніх гризунів (57068521)

Код товару: 250883303
Ferplast BARN 100 продумана і укомплектована двоповерхова клітина для кролика і середніх гризунів (57068521)
  • 3 734 кешбек 46,68
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Ferplast FerplastВиробник

Розміри 96 x 57 x h 73 смКлітка Barn 100 має типову форму з піднятою дахом і білими смугами, що перетинаються поперек, по бічних стінок.

У цій клітці, призначеної для милих кроликів, досить місця: на нижньому рівні знаходиться затишний будиночок, що ідеально підходить для відпочинку вашого пухнастого звірка.

Пластикова сходи ведуть на верхній рівень, де кролик може захоплюватися своїй затишній «вітальні».

Клітка Barn виготовлена з міцної пофарбованої металевого дроту і її можна повністю розібрати.

Вона займає мало місця і має підставу з термопластичної смоли, яка не дозволяє наповнювача, корму і іншому сміттю висипатися за межі клітини.

Її передня частина оснащена практичною розсувний дверцятами з клямкою, спеціально розробленої для забезпечення максимальної безпеки вашого вихованця.

Дах повністю знімається, забезпечуючи вільний доступ всередину клітини для щоденного прибирання - для цього достатньо просто відкрити засувки.

Для більш ретельного прибирання підставу і верх клітини можна відокремити один від одного, отщёлкнув фіксатори з боків.Клітка Barn представлена різними кольорами і доступна в інших розмірах: 80 і 120.

Клітка для кроликівОформлення: Американський сарайУ комплекті з декоративними наклейкамизапатентований дизайнПідстава виготовлено з міцної термопластичної смоли і не допускає висипання тирси, наповнювача і іншого сміття за межі клітиниРешітка з міцної пофарбованої металевого дротуДах можна повністю зняти для вільного доступуПластикова верхня рама з фіксаторамиРозсувна вхідні дверцятаРешітка і підстава легко відокремлюються для ретельного прибиранняАксесуари в комплекті: 1 годівниця, 1 поїлка, 1 миска, 1 будиночок-гніздо, верхній поверх зі сходами.Представлені різні розміри.

Залишити відгук проFerplast BARN 100 продумана і укомплектована двоповерхова клітина для кролика і середніх гризунів (57068521)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки