Дисплей 32" LG 32SM5J FHD 400nit 24/7 webOS  WiFi (32SM5J-B)

Код товару: 250964703
Дисплей 32" LG 32SM5J FHD 400nit 24/7 webOS  WiFi (32SM5J-B)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Максимальна роздільна здатність дисплея
  • Час реакції матриці
  • Контрастність (статична)
  • Інтерфейси
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

LG LGВиробник

Серія професійних РК-панелей 32SM5J від LG задовольняє більшості завдань, які ставлять амбітні керівники організацій та компаній, які прагнуть забезпечити своїх співробітників, гостей, відвідувачів чи клієнтів найактуальнішою інформацією, зробивши інтер'єр яскравим, модним та сучасним.

Цифрові меню-борди для кафе

Знімний логотип виробника, дозволяє гармонійно вписати дисплей в інтер'єр, де ніщо не буде відволікати від інформації, що відображається на екрані.

Зручне екранне меню, вбудовані програмні медіаплеєри, планувальник розкладу показу, інструмент створення плей-листів, забезпечують легкий і швидкий пошук, вибір та налаштування відтворення відеоконтенту відповідно до ваших уподобань, прив'язуючи показ контенту до певного часу.

Промислові компоненти, система охолодження, спеціальне конформне покриття внутрішніх деталей та мікросхем, що надійно захищає дисплей від пилу, бруду, вологи та іншого шкідливого зовнішнього впливу, є важливою відмінністю професійного дисплея від звичайного побутового телевізора та забезпечують надійну роботу дисплея довгі роки.

Спеціальна функція Scheduled Screen Wash запобігає появі залишкових зображень на екрані дисплея у випадках, наприклад, коли на екрані тривалий час присутні нерухоме зображення. Таким чином, наступне зображення виглядає ідеальним, на відміну від зображень на побутових телевізорах. Іноді такий залишковий ефект може залишитися на екрані назавжди, псуючи враження від перегляду і наявність такої функції в дисплеї, є просто необхідною для комерційного використання екрану, і яка відсутня в побутових телевізорах. по локальній мережі, за допомогою фірмового програмного забезпечення LG Super Sign, яке можна встановити на комп'ютері, під керуванням Windows. Створивши дизайн, плей-лист та розклад показу контенту за допомогою безкоштовного графічного редактора та планувальника LG SuperSign Editor, ви можете легко передати готовий контент на дисплей або локальною мережею, або завантаживши його на сервер, або записавши створений вами проект на USB-носій, безпосередньо завантаживши його на екран.

А за допомогою преміальних версій ПЗ LG SuperSign, ви можете створювати власні графічні шаблони, керувати розподіленою групою екранів та використовувати дані із зовнішніх джерел, інформаційних систем або баз даних, для їх миттєвого відображення на дисплеях, отримуючи професійну систему Digital Signage.

Залишити відгук проДисплей 32" LG 32SM5J FHD 400nit 24/7 webOS  WiFi (32SM5J-B)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки