Цифр. фотокамера Sony ZV-1 Black (ZV1B.CE3)

Код товару: 251979303
  • 35 999 кешбек 418,54
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розмір матриці
  • Кількість ефективних пікселів
  • Діагональ LCD-дисплея
  • Поворотний дисплей
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Sony SonyВиробник

Цифр. фотокамера ZV-1 Black ZV1B.CE3

Передача красивих і природних відтінків шкіри
На кадрах, знятих на камеру ZV-1, відтінки всіх кольорів шкіри виглядають виразно і природно. Також за допомогою ефекту м'якої шкіри можна згладити всі недоліки.
Ефект боке на задньому плані
Великий однодюймовий CMOS-сенсор і яскравий об'єктив дозволяють знімати професійні кадри з ефектом боке на задньому плані і передавати всі деталі навіть в умовах низької освітленості.
Автофокусировка по очах
Автофокусировка на основі технології ІІ точно відстежує рух особи і очей без зміщення фокусу. Якщо потрібно привернути увагу до іншого об'єкту, доторкніться до нього на екрані і камера автоматично сфокусується на ньому.

Швидке і точне перемикання фокусу
Камера ZV-1 оснащена системою швидкого гібридної автофокусування, яка дозволяє без проблем перемикати фокус з особи об'єкта зйомки на задній план для створення красивого ефекту.
Ідеальна камера для зйомки оглядів і демонстрації продуктів
Одним натисканням кнопки ви можете активувати настройку Product Showcase, створену для зйомки оглядів продуктів. Вона розширює кут огляду і моментально перемикає фокус, тому вам не потрібно чекати, поки фокус заново зафіксується, або класти руку позаду об'єкта, щоб фокус переключився на нього.
Зйомка якісного відео на ходу
В ZV-1 є функція стабілізації зображення, яка дозволяє знімати відмінні відео на ходу без спотворень. Також автоматична експозиція (АЕ) забезпечує точну зйомку осіб, навіть якщо освітлення змінилося, наприклад з-за хмар вийшло сонце або ви зайшли в приміщення з вулиці.
Вітрозахисний екран для зйомки на вулиці
У комплекті є вітрозахисний екран, який знижує шуми від поривів вітру під час зйомки на вулиці і забезпечує чудову якість звуку. Це означає, що вам не доведеться робити повторні дублі і редагувати кадри з поганим звуком.
Уповільнена зйомка динамічних сцен
Знімайте швидкого руху об'єктів з 40-кратним суперзамедленіем, щоб створювати красиві кінематографічні кадри.
Фото- і відеозйомка якісного контенту
ZV-1 володіє всіма потрібними функціями для зйомки контенту, який не залишить байдужим жодного вашого глядача. Високоточний Об'єктив ZEISS® 24-70 ММ пропускає потоки світла в однодюймовий Cmos-Сенсор Exmor RS ™, які потім обробляє процесор зображення BIONZ X.
Публікація зображень прямо з камери
Більше не треба користуватися смартфоном, щоб швидко зняти і опублікувати контент невисокої якості. Камера ZV-1 дозволяє створювати неймовірно красиві кадри і має можливості стабільного підключення, тому ви зможете легко ділитися матеріалами зі своїми передплатниками.
Камера для відеоблогу
Сенсорний РК-екран з різним кутом нахилу висувається в горизонтальне положення, що зручно для зйомки Селфі або відео. На ньому немає портів, мікрофонів і кріплень, тому ви зможете легко вибудувати потрібний кадр, навіть перебуваючи перед об'єктивом.
Знімайте як професіонал
Компактний розмір камери дозволяє знімати в будь-яких умовах, а неймовірна деталізація в 4K HDR і потужні інструменти керування експозицією забезпечують високу якість контенту. ZV-1 записує неймовірно деталізовані відео в 4K HDR завдяки 1,7-кратної передискретизации пікселів, що забезпечує передачу реалістичною картинки. Вбудований нейтральний світлофільтр забезпечує точне керування експозицією, поліпшену глибину різкості і низьку швидкість затвора. Це дозволяє знімати відео з цікавими ефектами розмиття, наприклад сповільнений рух води або променів світла.

Залишити відгук проЦифр. фотокамера Sony ZV-1 Black (ZV1B.CE3)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки