Цифр. фотокамера-монокуляр Canon Powershot Zoom White kit (4838C014)

Код товару: 251973603
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розмір матриці
  • Кількість ефективних пікселів
  • Кроп видошукача
  • Охоплення кадру
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Canon CanonВиробник

Цифрова фотокамера-монокуляр Canon Powershot Zoom White kit 4838C014. 

Canon Камера PowerShot ZOOM з покращеною мікропрограмою
Наблизьтеся до об’єкта зйомки із цим ергономічним і компактним телескопічним монокуляром чорного кольору. Ця камера ідеально підходить для прихованого спостереження за об’єктами завдяки швидкому триступеневому зуму, 12-мегапіксельному сенсору, який дозволяє робити зображення з позначкою дати та часу, ширшому діапазону ISO та збільшеному часу записування, що стало можливим за рахунок покращеної мікропрограмі.
ПОКРАЩЕНА ВІЗУАЛІЗАЦІЯ, КОМПАКТНЕ РІШЕННЯ
Ця унікальна у своєму модельному ряді кишенькова монокулярна камера підтримує фокусну відстань у 100 або 400 мм, а також 2-кратне цифрове збільшення, що дозволяє розширити зону охоплення до 800 мм. Завдяки оптичному стабілізатору зображення та заряджанню через USB вона ідеально підходить для прихованого відеоспостереження. 12-мегапіксельний сенсор дозволяє робити деталізовані зображення з позначкою часу навіть за слабкого освітлення, а також знімати відеоролики у форматі Full HD.

Представляємо камеру Canon PowerShot ZOOM Black із покращеною мікропрограмою
Окрім можливостей, що надає PowerShot ZOOM Black, покращена мікропрограма пропонує такі три функціональні переваги: ширший діапазон ISO, збільшений час записування відео й додавання позначки дати та часу на зображення.
Широкий діапазон чутливості ISO
Через специфічні потреби спеціалістів із відеоспостереження діапазон ISO було збільшено з 3200 до12800 для більшої чутливості за слабкого освітлення. Ця додаткова чутливість дозволяє легше розпізнавати об’єкти навіть в умовах недостатньої освітленості.
Збільшений час запису відео
На відміну від стандартної моделі PowerShot ZOOM з обмеженою тривалістю запису 9 хвилин 59 секунд, ця модель відрізняється збільшеним часом запису, дозволяючи знімати безперервне відео у форматі Full HD тривалістю до 29 хвилин 59 секунд. Завдяки вбудованому акумулятору тривалість запису становить до 60 хвилин, що робить камеру ідеальною для збору доказів.
Позначка дати й часу
Унікальність цієї моделі полягає в можливості додавання позначки часу на нерухомих зображеннях, що допомагає документувати події для збору доказів та ідеально підходить для роботи аварійно-рятувальних служб і правоохоронних органів.
Маленька, потужна, кишенькового розміру
Ця спеціальна модель PowerShot ZOOM матово-чорного кольору підходить для використання аварійно-рятувальними службами та правоохоронними органами, а також державними структурами. Завдяки спеціальному оновленню мікропрограми камера має цілу низку нових функцій, яких немає у споживчій моделі.
Кишенькова камера PowerShot, яка завжди дозволятиме вам бути ближче до об’єктів зйомки
Цей портативний цифровий монокуляр, який здійснює приховане відеоспостереження завдяки чудовій ергономіці та чорному матовому покриттю, оснащений виходом USB Type-C, що робить його максимально універсальним.
Більша потужність для специфічних потреб
Запис відео у форматі Full HD тривалістю до 29 хвилин 59 секунд або знімки з роздільною здатністю 12 Мп із позначкою дати для отримання матеріалів, які можуть допомогти правоохоронним органам в умовах слабкого освітлення завдяки високій чутливості ISO.
Інстинктивне керування для зйомки об’єктів на великій відстані
За повного автоматичного керування і базових налаштувань камера підтримує триступеневий зум з оптичною фокусною відстанню у 100 мм та 400 мм і цифровою відстанню у 800 мм, щоб ви могли з легкістю наблизитися до об’єкта зйомки.
Впевненість і стабільність
Знімайте впевнено завдяки 4-осьовому оптичному стабілізатору зображення і побачте, як саме буде виглядати знімок, через яскравий і чіткий електронний видошукач із роздільною здатністю 2,36 Мп.
Підключення, керування, творчість
Програма Canon Camera Connect дозволить знімати дистанційно через Wi-Fi. Крім того, ви можете позначати зображення геотегами завдяки підтримці зв’язку Bluetooth з інтелектуальним пристроєм.

Залишити відгук проЦифр. фотокамера-монокуляр Canon Powershot Zoom White kit (4838C014)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки