Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10)
Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10) - Прев'ю фото №1
Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10) - Прев'ю фото №2
Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10) - Прев'ю фото №3
Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10) - Прев'ю фото №4
Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10) - Прев'ю фото №5
Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10) - Прев'ю фото №6
Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10) - Прев'ю фото №7

Bluetooth-гарнітура Asus ROG Cetra True Wireless SpeedNova White (90YH03Y0-BTUA10)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Серія
  • ROG
  • Підтримка звуку
  • 2
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Asus AsusВиробник

ROG Cetra True Wireless SpeedNova Бездротові ігрові навушники з підтримкою інтерфейсів Bluetooth і 2.4 ГГц, бездротовою технологією ROG SpeedNova, звуком 24 біти / 96 кГц з технологією Dirac Opteo, ШІ-мікрофонами, адаптивним активним шумозаглушенням з автоматичним режимом, до 46 годин роботи від одного заряду, технологією Hybrid Multipoint і підсвічуванням ASUS Aura RGB. Два бездротових інтерфейси: неперевершена універсальність завдяки режими підключення Bluetooth і ROG SpeedNova 2.4 ГГц. Бездротова технологія ROG SpeedNova: звук із наднизькою затримкою, надійне з’єднання, низьке енергоспоживання Реалістичний звук: звук високої роздільної здатності 24 біти / 96 кГц, реалістичне деталізоване звучання завдяки технології Dirac Opteo Ші-мікрофони, що використовують кісткову провідність звуку: виняткова якість голосового зв’язку Адаптивне активне шумозаглушення з автоматичним режимом: оптимізація шумозаглушення з урахуванням положення у вушній раковині та форми вушного каналу, автоматичне підлаштовування до рівня навколишнього шуму Hybrid Multipoint: одночасне сполучення з двома пристроями в режимах 2.4 ГГц і Bluetooth. Тривалий час роботи: до 46 годин автономної роботи, підтримка бездротового заряджання і швидкого заряджання у футлярі RGB-підсвічування. ASUS Aura: підкресліть свій стиль за допомогою індивідуальних ефектів *У режимі підключення 2.4 ГГц *У режимі підключення Bluetooth.

БЕЗДРОТОВА ТЕХНОЛОГІЯ ROG SPEEDNOVA. Технологія ROG SpeedNova передбачає використання адаптера з інтерфейсом USB-C для підключення навушників за допомогою в діапазоні 2,4 ГГц й забезпечення наднизької затримки передачі звуку та надійного з’єднання.

Крім того, вона підвищує енергоефективність, забезпечуючи до 36 годин роботи навушників* для марафонських ігрових сесій.

РЕАЛІСТИЧНИЙ ЗВУК ROG. Cetra True Wireless SpeedNova використовує переваги кодека LC3+ для відтворення звуку з високою роздільною здатністю 24 біти / 96 кГц.

Крім того, завдяки рішенню Dirac Opteo забезпечується багата деталізація і точна передача звуку, що дає змогу насолоджуватися реалістичним звучанням.

ШІ-МІКРОФОНИ. Використовувати стандартний мікрофон у таких компактних навушниках неможливо, тому отримання чистого й чіткого звуку стає непростим завданням. Сенсори кісткової провідності в ROG Cetra True Wireless SpeedNova вловлюють голос користувача за вібраціями кісток черепа. Разом із мікрофонами спрямованої дії з функцією інтелектуального шумозаглушення AI Noise-Canceling вони ефективно знижують фоновий шум, зберігаючи природне звучання і забезпечуючи кришталево чисту передачу голосу.

АДАПТИВНЕ АКТИВНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ. Система адаптивного активного шумозаглушення суттєво покращує ефективність шумозаглушення порівняно зі звичайними системами завдяки постійному визначенню положення навушників і відбиття звуку у вушному каналі, що дає змогу отримати ідеальну якість звучання.

АВТОМАТИЧНИЙ РЕЖИМ. І на галасливій вулиці, і в тихому кафе в інтелектуальному автоматичному режимі система визначає навколишній шум і автоматично підлаштовується під нього, динамічно регулюючи рівень шумозаглушення для поліпшення комфорту в тихому середовищі.

Крім того, вбудована функція зменшення шуму вітру покращує ефективність системи активного шумозаглушення для повного занурення у звучання.

ГОТОВІ ДО ГРИ ВЕСЬ ДЕНЬ. Зарядний футляр підтримує бездротове заряджання, а також заряджання через порт USB-C.

Функція швидкого заряджання у футлярі забезпечує до години використання лише після 5-хвилинного заряджання, або ж повністю заряджає акумулятор для прослуховування до 46 годин музики.

ASUS AURAПОВНОКОЛІРНЕ ПІДСВІЧУВАННЯ. Система RGB-підсвічування ASUS Aura відтворює до 16,8 мільйона кольорів і підтримує три попередньо налаштовані світлові ефекти.

У програмі Armoury Crate можна налаштувати параметри підсвічування, щоб надати ігровому обладнанню індивідуальний вигляд.

HYBRID MULTIPOINT. Для максимальної зручності Cetra True Wireless SpeedNova підтримує одночасне сполучення з двома пристроями, тож користувачі не пропустять жодної секунди для під’єднання до гри.

Вона може підключатися до присторю через інтерфейс Bluetooth, а також через бездротове з’єднання на частоті 2,4 ГГц за допомогою адаптера, що йде в комплекті.

ЗАХИСТ ВІД ВОЛОГИ. Захист від бризок класу IPX4 додає додатковий рівень захисту й довговічності при носінні навушників на вулиці.

ARMOURY CRATE. Завантажте програму Armoury Crate на свій мобільний пристрій, щоб отримати максимальну якість звуку.

Використовуйте її для вибору підключених пристроїв, а також для налаштування режиму роботи системи активного шумозаглушення (Авто/Низький/Середній/Високий), рівнів еквалайзера й навіть голосових сповіщень.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки