Зволожувач повітря Deerma DEM-F325
Зволожувач повітря Deerma DEM-F325 - Прев'ю фото №1
Зволожувач повітря Deerma DEM-F325 - Прев'ю фото №2
Зволожувач повітря Deerma DEM-F325 - Прев'ю фото №3
Зволожувач повітря Deerma DEM-F325 - Прев'ю фото №4
Зволожувач повітря Deerma DEM-F325 - Прев'ю фото №5
Зволожувач повітря Deerma DEM-F325 - Прев'ю фото №6
Зволожувач повітря Deerma DEM-F325 - Прев'ю фото №7
Зволожувач повітря Deerma DEM-F325 - Прев'ю фото №8

Зволожувач повітря Deerma DEM-F325

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Реком. площа обслуговування
  • Місткість резервуара для води
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Deerma DeermaВиробник

Зволожене повітря.

Приємний аромат Ця модель підтримує оптимальний рівень зволоження повітря і допомагає створити комфортні умови для роботи і відпочинку.

Варто додати в воду пару крапель ефірного масла, часточку лимона або пелюстки квітів, щоб повітря в кімнаті наповнилося тонким ніжним ароматом. Безперервна робота весь день Зволожувач Deerma DEM-F325 оснащений баком для води об"ємом 5 л.

Такої кількості води вистачить на цілий день роботи приладу, враховуючи, що максимальний показник зволоження дорівнює 400 мл/год.

Потужна система подачі забезпечує якісне зволоження повітря в приміщенні до 30 м.кв. Контроль води Завдяки прозорому резервуару ви можете візуально визначити кількість води і необхідність дозаправки.

Захисний механізм Deerma DEM-F325 контролює наявність води в зволожувачі і, якщо води недостатньо, подає сигнал про необхідність дозаправки.

Для запобігання сухого ходу зволожувач автоматично відключається. Рівномірне зволоження Під впливом високочастотних звукових хвиль вода в зволожувачі Deerma DEM-F325 перетворюється в дрібнодисперсний водяний пил і через канали поширюється в приміщенні.

Спеціальна пластина не дозволяє великим краплях потрапляти в атмосферу і розбиває їх у щільну дисперсію, після чого водяний туман рівномірно розподіляється по кімнаті, не осідаючи на поверхнях. Фільтр для захисту від пилу Перед повітрозабірним отвором зволожувача встановлений щільний губчастий фільтр, який затримує пил і бруд і не дозволяє їм потрапляти в резервуар або назад в приміщення.

Очищене повітря насичується вологою і абсолютно чистим подається в кімнату. тиха робота Навіть на високій потужності зволожувач Deerma DEM-F325 працює настільки тихо, що ви перестанете його помічати.

Ніякого настирливого гулу - в вашому домі панує спокійна і здорова атмосфера, яка допомагає плідно працювати і відпочивати з комфортом.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки