Жувальна таблетка Bravecto від бліх та кліщів для собак 20 - 40 кг (8713184146533)
Жувальна таблетка Bravecto від бліх та кліщів для собак 20 - 40 кг (8713184146533) - Прев'ю фото №1

Жувальна таблетка Bravecto від бліх та кліщів для собак 20 - 40 кг (8713184146533)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Bravecto BravectoВиробник

Таблетки Бравекто від бліх та кліщів для собак Характеристика: Повний захист на цілий рік від бліх всього за чотири прийоми, означає меншу кількість процедур.

Відмінний захист від паразитуючих комах на кожен сезон.

З Bravecto ви можете бути спокійні за вашу собаку, вона захищена протягом 12 тижнів від бліх і кліщів з допомогою однієї дози. Таблетка смачна, легко розжовується.

Вихованця не потрібно купати, так що ви можете боротися з паразитами без неприємних процедур і не боятися, що він злиже препарат або замаже їм меблі або килим.

Форма випуску: Бравекто випускають у формі жувальних таблеток, які упаковують по 1 штуці в запаяні блістери з алюмінієвої фольги.

Порядок застосування: Бравекто призначають собакам для лікування і профілактики афаниптероза, в комплексній терапії викликається блохами алергічного дерматиту, а також акарозов, що викликаються іксодовими кліщами.

Протипоказанням до застосування є індивідуальна непереносимість компонентів препарату.

Препарат не слід застосовувати цуценятам віком до 8-тижневого віку і/або собакам масою менше 2 кг Бравекто застосовують собакам індивідуально перорально під час або незадовго до/після годування в терапевтичній дозі 25-56 мг флураланера на 1 кг маси тварини.

Бравекто володіє привабливим ароматом та смаком і, як правило, охоче поїдається собаками; у іншому випадку, препарат вводять примусово безпосередньо в пащу або згодовують з кормом. Розламування таблеток не допускається.

Слід переконатися в тому, що собака повністю проковтнула необхідну дозу препарату.

При застосуванні препарату собакам масою понад 56 кг використовують комбінацію пігулок з розрахунку 25-56 мг флураланера на 1 кг маси тварини.

Допускається застосування препарату в період щенности і лактації.

Повторні обробки при необхідності проводять через 12 тижнів.

Принцип дії Механізм дії флураланера полягає в блокуванні ГАМК - залежних та глутамат-залежних рецепторів членистоногих, гипервозбуждении нейронів, порушення передачі нервових імпульсів, що призводить до паралічу і загибелі ектопаразитів.

Після перорального введення препарату флураланер легко всмоктується в шлунково-кишковому тракті і досягає системного кровотоку, максимальна концентрація в плазмі крові досягається протягом 1 дня, біодоступність становить 20-27%, прийом корму прискорює всмоктування.

Виводиться флураланер повільно, переважно в незміненій формі з фекаліями (~90% дози) і частково із сечею, період напіввиведення — 12 діб.

Препарат починає діяти через 4 години після застосування і викликає загибель бліх через 8 годин після прикріплення до організму господаря, кліщів — через 12 годин, запобігаючи повторну инфестацию собак ектопаразитами.

Загибель бліх відбувається до відкладання яєць, що профілактує контамінацію приміщень яйцями і личинками.

Бравекто за ступенем впливу на організм відноситься до речовин "малонебезпечних" (4 клас небезпеки за ГОСТ 12.1.007-76), у рекомендованих дозах не чинить ембріотоксичної, тератогенної, мутагенної дії.

Действующее вещество, в 1 таблетке Флураланер: 112.5 мг для собак массой 2 — 4.5 кг; 250 мг для собак массой >4.5 — 10 кг; 500 мг для собак массой >10 — 20 кг; 1000 мг для собак массой >20 — 40 кг; 1400 мг для собак массой >40 — 56 кг. Симптомы передозировки не выявлены.

Особенности действия при первом применении препарата и при его отмене не выявлены.

Следует избегать нарушений схемы применения препарата, так как это может привести к снижению его эффективности.

В случае пропуска очередной обработки применение препарата возобновляют в той же дозе по той же схеме.

Побочные явления и осложнения при применении препарата в соответствии с инструкцией, как правило, не наблюдаются.

В редких случаях возможна рвота, диарея, снижение аппетита и слюнотечение.

В случае, если рвота у собаки произошла в течение первых двух часов после приема Бравекто, рекомендуется удостовериться, что рвота прекратилась и дать препарат повторно в той же дозе.

При одновременном применении Бравекто с антигельминтиками, антибиотиками, нестероидными противовоспалительными средствами и глюкокортикостероидами нежелательных реакций и снижения эффективности препарата не выявлено.

Термін придатності та умови зберігання: 3 роки при температурі 2-30 °С.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки