WiFi Mesh система TP-Link Deco X60(3-pack)
WiFi Mesh система TP-Link Deco X60(3-pack) - Прев'ю фото №1
WiFi Mesh система TP-Link Deco X60(3-pack) - Прев'ю фото №2
WiFi Mesh система TP-Link Deco X60(3-pack) - Прев'ю фото №3
WiFi Mesh система TP-Link Deco X60(3-pack) - Прев'ю фото №4
WiFi Mesh система TP-Link Deco X60(3-pack) - Прев'ю фото №5

WiFi Mesh система TP-Link Deco X60(3-pack)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Стандарт швидкості Wi-Fi
  • Кількість антен
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник TP-Link TP-LinkВиробник

Зміна гри: Wi-Fi 6 Mesh озброєний технологією Wi-Fi 6, Mesh Wi-Fi Deco для всього будинку створений для значного збільшення покриття, швидкості та загальної ємності.

Підключіться до найновішого Mesh Wi-Fi, щоб насолоджуватися майбутньою мережею, яка завантажується швидше та з’єднує більше.

Створено для більшої кількості пристроїв. Продукти Deco мають на меті драматично покращити потужність та ефективність в умовах високого трафіку.

Незалежно від того, скільки екранів або пристроїв включено одночасно, кожен може насолоджуватися більш ефективною мережею, яка завантажується швидше без зниження продуктивності.

Mesh на основі штучного інтелекту: постійно навчаємось, постійно оптимізуємо. Озброєний штучним інтелектом, Mesh Deco X60 забезпечує розумний Wi-Fi, який слідкує за вами, де б ви не були, без перерв.

Він автоматично вивчає мережеве середовище, якість клієнта та поведінку користувачів.

Складні алгоритми враховують різні фактори, завдяки чому Deco X60 забезпечує ідеальну Mesh мережу Wi-Fi, унікальну для вашого дому.

Пройдіться домом і насолоджуйтесь безперервним потоковим передаванням на найшвидших швидкостях. Безшовний роумінг з одним іменем Wi-Fi TP-Link Mesh означає, що пристрої Deco працюють разом, створюючи єдину мережу.

Ваш телефон або планшет автоматично підключається до найшвидшого Deco, коли ви пересуваєтеся домом, створюючи справді безперебійну роботу з Wi-Fi.

6 потоків: більший досвід, менше затримки, завдяки шести одночасним потокам даних пропускної здатності для підключених пристроїв достатньо.

Це означає, що ви зможете насолоджуватися іграми зі швидким реагуванням або трансляцією у форматі 8K із бездоганним відео та чистим звуком, навіть якщо дані передають кілька пристроїв одночасно.

Дозвольте експертам захистити ваш дім. Налаштуйте свою домашню мережу з підвищеним рівнем безпеки за допомогою набору вбудованих функцій TP-Link HomeShield.

Незалежно від того, чи ви виявляєте прогалини в безпеці мережі, обмежуєте час, який діти проводять в Інтернеті, чи блокуєте веб-сайти, HomeShield надає вам інструменти, необхідні для повного керування мережею.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки