Wanpy Soft Duck Fillets ВАНПІ ФІЛЕ УТКИ М'ЯГКОЇ ласощі для собак 0.1кг (SPDA-12S)

Код товару: 249907403
Wanpy Soft Duck Fillets ВАНПІ ФІЛЕ УТКИ М'ЯГКОЇ ласощі для собак 0.1кг (SPDA-12S)
  • 119,70 кешбек 1,51
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

WanpyВиробник

Натуральні ласощі для собак Wanpy Soft Duck Fillets — смачне та корисне доповнення до основного раціону собак і цуценят усіх порід від 3 місяців.

Особливо актуально для вихованців із проблемами травлення, схильністю до алергії та харчової нестерпності.Головний інгредієнт ласощів — філе качки, яке запікається в духовці за низької температури (60-85 °C), що дає змогу зберегти всі корисні властивості м'яса.

Це справжній м'ясний делікатес без цукру, солі, барвників, консервантів і смакових добавок.

Напевно, ваш вихованець не відмовиться перекусити такою ласощами.Немає нічого кращого для дресування собак, ніж натуральні ласощі, які легко можна розламати, зручно носити із собою та головне — ваш вихованець буде шаленим від його смаку й аромату.

Філе качки Wanpy — саме те, що потрібно вам для дресування! В'ялене м'ясо качки містить багато корисного тваринного білка та мало жиру.

Завдяки цьому забезпечується активність собаки, зміцнюється його здоров'я й імунітет, а вага вихованця залишається під належним контролем.

З качиними ласощами Ванпі ваші тренування стануть активнішими, а результати досягнуті олімпійські висот.Чому варто купити ласощі для собак Wanpy Soft Duck Fillets:100% натуральне;преміум'якість;допомагає збалансувати раціон собаки;з високим вмістом корисного тваринного білка (м'ясо качки) для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету;зміцнює кістки завдяки кальцію та фосфору;контроль ваги: має низький вміст жиру (2%);здорове травлення: добре перетравлюється, легко засвоюється;має апетитний смак натурального в'яленого качиного м'яса;запікається в духовці: завдяки щадному процесу оброблення м'ясо зберігає всі корисні властивості;качка — джерело добре перетравлюваного тваринного білка, має найприйнятніший для організму собак амінокислотний склад, особливо рекомендується додавати до раціону вихованців із харчовою алергією й нестерпністю курки або яловичини;можна використовувати як мотивувальний чинник під час дресування або за гарну поведінку;не містить цукру, солі, штучних ароматизаторів та консервантів;має досить м'яку консистенцію, щоб ласощі можна було давати цуценятам, літнім вихованцям і собакам, у яких є проблеми з зубами та яснами;зручно зберігати: паковання із замком Zір-Lосk зберігає свіжість.

Залишити відгук проWanpy Soft Duck Fillets ВАНПІ ФІЛЕ УТКИ М'ЯГКОЇ ласощі для собак 0.1кг (SPDA-12S)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки