Wanpy Duck Sausages ВАНПІ СОСИСКИ З УТКОЇ ласощі для собак 0.1кг (SPSA-02H)

Код товару: 249906803
Wanpy Duck Sausages ВАНПІ СОСИСКИ З УТКОЇ ласощі для собак 0.1кг (SPSA-02H)
  • 116,85 кешбек 1,46
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

WanpyВиробник

Сосиски для собак Wanpy Duck Sausages — натуральні ласощі з м'яса качки, курки та качиної печінки.

Призначено як смачне та корисне доповнення до основного раціону собак і цуценят усіх порід від 3 місяців.Шукаєте корисний перекус для собаки? З Wanpy Duck Sausages ви пропонуєте вихованцю м'ясний делікатес преміум'якості у формі невеликих ковбасок, виготовлених без ароматизаторів із невеликим вмістом солі як натуральний консервант.

Сосиски з філе качки, курки та качиної печінки приготовані за особливим рецептом, тому різноманітні від продуктів для людей.

Ласощі запікаються в духовці та набувають апетитного смаку, який гідно оцінять навіть найвибагливіші собаки-гурмани.

Температура теплової обробки — 60-85 °C, за такого щадного режиму зберігаються всі корисні властивості м'яса.Сосиски з качкою також підходять як ласощі для дресування або тренування собак.

Їх легко розламати або нарізати на частини та пригощати вихованця за вдало виконану команду або вправу.Крім того, натуральні ласощі для собак Wanpy Duck Sausages містять багато корисного тваринного білка та мало жиру.

У такий спосіб забезпечується активність вашого вихованця, зміцнюється його здоров'я й імунітет за належного контролю ваги.Чому варто купити ласощі для собак сосиски Wanpy Duck Sausages:100% натуральне;преміум'якість;допомагає збалансувати раціон собаки;з високим вмістом корисного тваринного білка (м'ясо качки, курки та качина печінка) для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету;зміцнює кістки завдяки кальцію та фосфору;контроль ваги: має низький вміст жиру (17%), порівнюючи з аналогічними ласощами;здорове травлення: добре перетравлюється, легко засвоюється;містить докозагексаєнову кислоту (DHA), необхідну для розвитку когнітивних функцій;має апетитний смак натурального в'яленого качиного м'яса;запікається в духовці: завдяки щадному процесу оброблення м'ясо зберігає всі корисні властивості;качка — джерело добре перетравлюваного тваринного білка, має найприйнятніший для організму собак амінокислотний склад;качина печінка — цінне джерело тваринного білка, вітамінів (А, групи В), мінералів (калій, кальцій, магній, цинк, селен, йод, марганець, залізо, сірка та ін.) й амінокислот (лізин, метіонін, триптофан).

Один із складних білків печінки, залізопротеїд, містить понад 15% заліза, необхідного для синтезу гемоглобіну та інших елементів крові.

Завдяки вмісту міді, качина печінка має протизапальні властивості;можна використовувати як мотивувальний чинник за гарну поведінку або під час дресування, якщо порізати на шматочки;антиоксиданти захищають організм собаки від дії вільних радикалів і сприяють здоров'ю і довголіттю вихованця, а також разом із сіллю працюють як натуральний консервант;зручно зберігати: паковання із замком Ziр-Lосk зберігає свіжість ласощів і може використовуватися багаторазово.

Залишити відгук проWanpy Duck Sausages ВАНПІ СОСИСКИ З УТКОЇ ласощі для собак 0.1кг (SPSA-02H)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки