Wanpy Chicken Jerky Dumbbells ВАНПІ КІСТЬ-ГАНЕЛЬ З В'ЯЛЕНОЇ КУРИЦЕЙ ласощі для собак 1кг (SPCD-04H-Банка)

Код товару: 249906703
Wanpy Chicken Jerky Dumbbells ВАНПІ КІСТЬ-ГАНЕЛЬ З В'ЯЛЕНОЇ КУРИЦЕЙ ласощі для собак 1кг (SPCD-04H-Банка)
  • 1 178,95 кешбек 14,74
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

WanpyВиробник

Кістка-гантель Wanpy Chicken Jerky Dumbbells — натуральні ласощі для собак на основі в'яленого м'яса курки з сиром'ятною шкірою.

Призначено як смачне та корисне доповнення до основного раціону собак і цуценят усіх порід від 3 місяців.У собаки є велика природна потреба в жування, яку ви легко можете задовольнити кісточками з в'яленим курячим м'ясом.

З Wanpy Chicken Jerky Dumbbells ви пропонуєте вихованцю м'ясний делікатес преміум'якості, який займе собаку на якийсь час, позбавивши стресу, агресії та нудьги, принесе йому величезне задоволення своїм смаком.

Крім того, таке корисне жування сприяє зміцненню щелепних м'язів, очищає зуби від нальоту та запобігає появі зубного каменю.Ласощі можна використовувати також як частування або заохочення за гарну поведінку.

Ваш вихованець, як і ви, любить час від часу перекусити та не відмовиться від чогось особливого, що відрізняється від повсякденного корму.

Кісточки-гантелі запікаються в духовці та набувають апетитного смаку натурального в'яленого курячого м'яса, як ніби б ви готували сушені ласощі для собак своїми руками.

Крім того, такі жувальні кістки для собак безпечніші за натуральні, оскільки вони не зламаються й не поранять вихованцю пащу.Натуральні ласощі для собак Wanpy Chicken Jerky Dumbbells містять багато корисного тваринного білка та мало жиру.

У такий спосіб забезпечується активність вашого вихованця, зміцнюється його здоров'я й імунітет за належного контролю ваги.Зверніть увагу, що кісточки-гантелі — це досить тверді ласощі, тому для літніх вихованців і для собак із проблемами зубів варто підібрати м'якше частування.Чому варто купити ласощі для собак кісточки Wanpy Chicken Jerky Dumbbells:100% натуральне;преміум'якість;допомагає збалансувати раціон собаки;з високим вмістом корисного тваринного білка (філе курки) для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету;зміцнює кістки завдяки кальцію та фосфору;здорове жування: щільна структура ласощів сприяє м'якому очищенню зубів від нальоту, перешкоджає деструктивному гризінню, займе собаку на якийсь час, позбавивши стресу, агресії та нудьги;контроль ваги: має низький вміст жиру (2%);здорове травлення: добре перетравлюється, легко засвоюється;має апетитний смак натурального в'яленого курячого м'яса;запікається в духовці: завдяки щадному процесу оброблення м'ясо зберігає всі корисні властивості та поживну цінність;можна використовувати як мотивувальний чинник за гарну поведінку або після успішного дресування та вправ (необхідний час, щоб ласощі прожувати, тому під час дресування давати не рекомендується);жувальні кістки для собак безпечніші за натуральні, оскільки вони не зламаються й не поранять вихованцю пащу;не містить штучних ароматизаторів;зручно зберігати: 100-грамове паковання із замком Ziр-Lосk зберігає свіжість ласощів, на кришці банки (1 кг) встановлена захисна мембрана.Розміри ласощів (ДхШ): ±6,5-7 х 2,5 см.Середня вага 1 ласощі: 10,4 г.Вага ласощів з банкою (брутто): 1154 г.Кількість ласощів у банці: ±94-96 шт.

Залишити відгук проWanpy Chicken Jerky Dumbbells ВАНПІ КІСТЬ-ГАНЕЛЬ З В'ЯЛЕНОЇ КУРИЦЕЙ ласощі для собак 1кг (SPCD-04H-Банка)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки