Wanpy Chicken Jerky & Codfish Hearts ВАНПІ СЕРДЕНКИ КУРИЦЯ З ТРИСКІ ласощі для котів 0.08кг (SPCC-10S)

Код товару: 249912103
Wanpy Chicken Jerky & Codfish Hearts ВАНПІ СЕРДЕНКИ КУРИЦЯ З ТРИСКІ ласощі для котів 0.08кг (SPCC-10S)
  • 86,45 кешбек 1,08
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

WanpyВиробник

Немає сумнівів, що ваш кіт безроздільно захопив ваше серце, а тепер любов до вихованця ви зможете прикріпити ще й натуральними ласощами Wanpy Chicken Jerky&Codfish Hearts, виготовленими у формі невеликих апетитних сердець.

Ласощі можна давати вихованцям, починаючи з 3-місячного віку.Сердечка Ванпі приготовлені з добірного філе курки та свіжої глибоководної тріски з додаванням корисного для шерсті та шкіри олії.

Екстракт морепродуктів підкреслює насичений рибний смак ласощів, що обов'язково сподобається хвостатим гурманам — шанувальникам риби.

Всі інгредієнти пройшли обов'язкове термічне оброблення: процес запікання в духовій шафі за низьких температур (60-85 °C).

Це гарантує не тільки чудовий смак, але й максимальну користь для здоров'я кота.Ще одна незаперечна перевага ласощів для котів Wanpy Chicken Jerky&Codfish Hearts — це високий вміст білка за мінімуму жиру.

Ваш вихованець отримає додаткову енергію для активності, але водночас з кожним з'їденим серцем вага кота буде в нормі.Чому варто купити ласощі для котів Wanpy Chicken Jerky & Codfish Hearts:100% натуральне;преміум'якість;допомагає збалансувати раціон кота;з високим вмістом корисного тваринного білка (куряче філе, свіже м'ясо тріски) для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету;зміцнює кістки завдяки кальцію, фосфору та вітаміну D, слугує профілактикою остеопорозу;контроль ваги: має низький вміст жиру (1%), що важливо для стерилізованих кішок і кастрованих котів, а також для вихованців, схильних до повноти;здорове травлення: добре перетравлюється, легко засвоюється;тріска — джерело якісного легкозасвоюваного низькокалорійного білка, містить багато вітамінів, мінералів (фосфор, необхідне для мозкової діяльності, калій для здоров'я серцево-судинної системи, кальцій і фтор для здоров'я кісток і зубів) і ненасичених жирних кислот Омега для здорової шкіри, блискучої шерсті та міцного імунітету;олія містить вітаміни А і D, жирні кислоти для повноцінної роботи нервової та серцево-судинної систем, здоров'я шкіри та шерсті;має апетитний смак морепродуктів;запікається в духовці: завдяки щадному процесу оброблення курка та тріска зберігають усі корисні властивості та поживну цінність;зручно зберігати: паковання із замком Zір-Lосk зберігає свіжість ласощів.

Залишити відгук проWanpy Chicken Jerky & Codfish Hearts ВАНПІ СЕРДЕНКИ КУРИЦЯ З ТРИСКІ ласощі для котів 0.08кг (SPCC-10S)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки