uk ru

Вітамінно-мінеральний комплекс для собак Canina «Barfers Best» при натуральному годуванні, порошок 180 г (SZ128051 AD_pause)

Код товару: 250323403
Вітамінно-мінеральний комплекс для собак Canina «Barfers Best» при натуральному годуванні, порошок 180 г (SZ128051 AD_pause)
Вітамінно-мінеральний комплекс для собак Canina «Barfers Best» при натуральному годуванні, порошок 180 г (SZ128051 AD_pause) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Canina CaninaВиробник

Продукт для оптимального дополнения к ежедневному рациону при кормлении по системе BARF или при натуральном типе кормления взрослых собак.

Содержит весь комплекс витаминов, минеральных веществ для покрытия суточной потребности в них и поддержания взрослых собак в отличной кондиции.

Так как при кормлении мясом у животных нарушается баланс Ca:P, продукт содержит оптимально подобранное количество кальция.

Он находится в наиболее легко и быстро усваиваемой форме в виде цитрата кальция, который быстро попадает в организм, не перегружая его.

Натуральні морські водорості багаті на мінерали, вітаміни, ферменти і амінокислоти насичують організм відсутніми в раціоні компонентами.

Дріжджі це джерело вітамінів групи В, біотин, ферментів, мінералів.

Продукт забезпечує: здорові міцні зуби і кістки, рельєфність м'язів, активність ферментних систем, міцний імунітет і нервову систему. Підтримує серцеву діяльність.

Собаки мають відмінний зовнішній вигляд: вовна здорова насиченого забарвлення, виражена генетично закладена пігментація на мочки носа, подушечках лап, шкірні покриви здорові і виконують свої функції.

У тварин хороший апетит, злагоджена робота травної системи і за рахунок лізину покращена засвоюваність компонентів корму.

Склад: кальцій - 8,45%, сира зола - 26,5%, сирий протеїн - 17,0%, сирої жир - 1,8%, сира клітковина -1,0%.

Barfers Best - натуральний продукт, не містить штучних барвників та ароматизаторів, має високу смакове сприйняття собаками. Дозування: 1 ч. л. (5 г) на 10 кг маси тіла, але не більше 6 ч. л. на добу.

Залишити відгук проВітамінно-мінеральний комплекс для собак Canina «Barfers Best» при натуральному годуванні, порошок 180 г (SZ128051 AD_pause)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки