uk ru

Вітамінно-мінеральний комплекс Canina Barfers Best для дорослих собак на натуральному годуванні 180 г (1111126298)

Код товару: 262133103
Вітамінно-мінеральний комплекс Canina Barfers Best для дорослих собак на натуральному годуванні 180 г (1111126298)
Вітамінно-мінеральний комплекс Canina Barfers Best для дорослих собак на натуральному годуванні 180 г (1111126298) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Canina CaninaВиробник

BARFER´S BEST для собакВІТАМІННО-МІНЕРАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ СОБАКCANINA® BARFER'S BEST для збалансованого та різноманітного B.A.R.F. харчування! 100% натуральний продукт - без добавок.Найкраще з B.A.R.F. (біологічно відповідне сире годування)CANINA® BARFER'S BEST містить усі вітаміни та мінерали природного походження, в тому числі кальцій, який собака, що харчується сирим м'ясом, необхідний собаці щодня, щоб відповідати його потребам і залишатися здоровим та активним. У поєднанні з олією CANINA® BARFER'S OIL (для постачання незамінних жирних кислот) собака отримує оптимальне харчування.

CANINA® BARFER'S BEST містить: * Вапно з водоростей - джерело кальцію, що легко засвоюється, необхідний для структури кісток, зубів, кігтів і м'язів - активує численні ферментні системи, контролює нервові імпульси та підтримує серцеву діяльність. * Натуральні морські водорості забезпечують вітамінами, ферментами, амінокислотами та мікромінералами, такими як йод і фтор, а також сприяють пігментації шерсті, носа та подушечок лап, є найкращим природним джерелом мінералів! * Дріжджі забезпечують різноманітні амінокислоти, вітаміни групи В та мінерали, такі як мідь, залізо, марганець і цинк; позитивно впливають на шкіру та волосся, підвищують енергійність та мотивацію.Разом із олією CANINA® BARFER'S харчування за системою B.A.R.F. є повнораціонним для зростаючих собак.

ФАСУВАННЯ: 180 г СКЛАД: 55% дріжджів, 25% вапна з водоростей (Algenkalk), 20% борошна з морських водоростейАНАЛІТИЧНІ СКЛАДОВІ: кальцій 7,93 %, сира зола 29,3 %, протеїн 25,1 %, жир 2,2 %, сира клітковина 0,6 %РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ на одну тварину на день:5 г на 10 кг маси тіла, максимум 6 чайних ложок (1 чайна ложка = приблизно 4 г)Зазначену норму не можна перевищувати

Залишити відгук проВітамінно-мінеральний комплекс Canina Barfers Best для дорослих собак на натуральному годуванні 180 г (1111126298)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки