Вітамінно-мінеральна добавка ProVET Профілайн комплекс 180 табл, 145 г (для кошенят, вагітних та лактуючих (SZPR241876)
Вітамінно-мінеральна добавка ProVET Профілайн комплекс 180 табл, 145 г (для кошенят, вагітних та лактуючих (SZPR241876) - Прев'ю фото №1

Вітамінно-мінеральна добавка ProVET Профілайн комплекс 180 табл, 145 г (для кошенят, вагітних та лактуючих (SZPR241876)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник ProVET ProVETВиробник

Кальцію цитрат добре засвоюється організмом, що важливо в період росту молодих тварин та вигодовування потомства.

Кальцій є необхідним в організмі для процесу остеосинтезу, забезпечує нормальний перебіг біохімічних процесів в організмі та зміцнює імунну систему, служить для передачі імпульсів у нервовій системі, забезпечує роботу серця та м’язової системи, впливає на секрецію інсуліну, має протиалергійну дію.

Таурин є важливою незамінною амінокислотою для котів.

Ця амінокислота необхідна для роботи серцево-судинної системи, підтримки функцій зору, стану сітківки очей, міцного імунітету.

Екстракт абалону є природним джерелом поліненасичених жирних кислот, вітамінів А, Е та В12, мінералів, в тому числі цинку, який є необхідним для здоров’я шкіри та всього організму.

Екстракт плодів журавлини містить проантоціанідин, який інгібує адгезію бактерій, що блокує прикріплення бактерій до клітин епітелію сечовивідної системи.

Завдяки цьому знижується кількість бактерій у сечовому міхурі, що запобігає розвитку хронічних інфекцій у сечовивідних шляхах.

Склад: Дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, кальцію цитрат, сухі екстракти: абалону, плодів журавлини, кореня топінамбура; пробіотичні бактерії: Streptococcus faecium, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius; таурин, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «вершки».

Застосування: Застосовують кошенятам, вагітним та лактуючим кішкам для уникнення порушень обміну речовин, пов'язаних з дефіцитом вітамінів та мінералів в добовому раціоні, нормального розвитку плодів у вагітних кішок, покращення росту молодих тварин, зміцнення імунітету, для здорової шкіри та шерсті. Рекомендовано кошенятам з 6-тижневого віку.

Дозування Кормову добавку застосовують щоденно перорально, змішуючи з кормом або окремо.

Добова доза на тварину, незалежно від годівлі: • коти та кошенята з масою тіла до 3 кг - 1 таблетка; • коти з масою тіла 3-5 кг - 2 таблетки; • коти з масою тіла більше 5 кг - 3 таблетки. Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб. Форма випуску Таблетки по 180 шт. у полімерному флаконі.

Зберігання Зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С. Термін придатності 18 місяців.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки