Відновлюючий еліксир для шкіри та вовни домашніх тварин TAURO PRO LINE Pure Nature Repairing Elixir №2 30 мл
Відновлюючий еліксир для шкіри та вовни домашніх тварин TAURO PRO LINE Pure Nature Repairing Elixir №2 30 мл - Прев'ю фото №1
Відновлюючий еліксир для шкіри та вовни домашніх тварин TAURO PRO LINE Pure Nature Repairing Elixir №2 30 мл - Прев'ю фото №2

Відновлюючий еліксир для шкіри та вовни домашніх тварин TAURO PRO LINE Pure Nature Repairing Elixir №2 30 мл

  • 831 кешбек 10,39
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tauro Pro Line Tauro Pro LineВиробник

Суміш ефірних масел „TAURO PRO LINE Pure Nature Repairing Hair Elixir No. 2“ — професійний засіб, що доглядає, живить і відновлює шерсть і шкіру собак і котів всіх порід.

ЖИВИЛЬНИЙ І ЗАСОЛОЖУЮЧИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО ВІДНОВЛЕННЯ ШЕРСТИ І ШКІРИ ДОМАШНІХ ВИХОВАНЦІВ

До складу еліксиру входять вісім ефірних та десять базових олій, які допомагають надати шерсті неперевершеного сяйва та блиску, а також зміцнити її від коренів до самих кінчиків.

Спосіб застосування: додайте 10-15 крапель еліксиру TAURO PRO LINE Pure Nature Repairing Hair Elixir No. 2 у шампунь або кондиціонер домашньої тварини. Ретельно промасируйте шкіру і шерсть, розподіляючи засіб від коренів до кінчиків, залиште – на 3-5 хвилин, а потім змийте. Використовуйте цей засіб і як масляну маску: увітріть в шерсть, залиште на 20-30 хвилин, а потім змийте шампунем. Шерсть стане м'якою, пишною та насиченою.

Показання до застосування. Засіб призначений для котів і собак, що мають суху, витончену або без здорового блиску шерсть. Даний еліксир є високоефективним засобом для догляду та покращення стану шкіри. Завдяки високоякісним інгредієнтам та м'якому складу засіб оптимально підходить для домашніх тварин, що мають чутливу шкіру.

Зручна упаковка з піпеткою дозволить точно дозувати необхідну кількість еліксиру.

Лінійка еліксирів Tauro Pro Line Pure Nature заснована на багаторічному досвіді вчених та професійних кінологів, а також передових знаннях та наукових дослідженнях у сфері догляду за домашніми тваринами. Еліксири містять лише натуральні компоненти, корисні властивості яких забезпечують неперевершений догляд за шерстю та шкірою вашого домашнього вихованця.

Вироблено в ЄС.

Увага: тільки для зовнішнього застосування. Уникайте потрапляння в очі та на слизові оболонки. У винятково поодиноких випадках може викликати алергічну реакцію. При прояві алергічної реакції слід негайно припинити використання препарату. Зберігайте у недоступному для дітей місці.

Термін придатності: 12 місяців з моменту відкриття упаковки.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки