Відеокарта ZOTAC GeForce RTX 4080 16GB GDDR6 Trinity OC (ZT-D40810J-10P)

Код товару: 245395203
Відеокарта ZOTAC GeForce RTX 4080 16GB GDDR6 Trinity OC (ZT-D40810J-10P)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Сімейство графічного процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Zotac ZotacВиробник

АРХІТЕКТУРА NVIDIA TURING

Серія GeForce® GTX 16 заснована на архітектурі NVIDIA Turing™, що забезпечує неймовірну продуктивність у найсучасніших іграх. Підготуйся до ігор з GTX.

ДОСВІД GEFORCE

Незамінний компаньйон для вашої відеокарти GeForce. Знімайте та діліться відео, скріншотами та прямими трансляціями. Оновлюйте драйвери та оптимізуйте ігри.

ДРАЙВЕРИ, ГОТОВІ ДО ІГОР

Отримайте найвищий рівень продуктивності та максимально плавний ігровий процес від самого початку гри.

НАДЗВИЧАЙНО КОМПАКТНИЙ

Маленький потужний дизайн. Більше не потрібно запитувати "Чи влізе?".

ГОТОВНІСТЬ ДО РОБОТИ З ВІРТУАЛЬНОЮ РЕАЛЬНІСТЮ

Відкрийте для себе продуктивність віртуальної реальності наступного покоління, низьку затримку та сумісність з провідними гарнітурами за принципом plug-and-play.

НИЗЬКЕ ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ

Живлення тільки від шини PCIe* означає, що додаткове підключення до джерела живлення не потрібне. Менше дротів, менше безладу. Просто вставте її та закріпіть для простого та чистого встановлення.

АБСОЛЮТНО НОВИЙ FIRESTORM

Представляємо абсолютно новий ZOTAC GAMING FIRESTORM. Оновлений дизайн з інтуїтивно зрозумілим і мінімалістичним інтерфейсом, щоб ви могли швидко входити і виходити з системи. Точно налаштуйте свою відеокарту ZOTAC GAMING з покращеним інтелектом, налаштуйте освітлення SPECTRA або просто відстежуйте стан обладнання за допомогою нової утиліти FIRESTORM.

OC SCANNER

Отримати більше від відеокарт ZOTAC GAMING GeForce ще ніколи не було так просто. Завдяки новій функції OC SCANNER ми відмовилися від виснажливого процесу спроб і помилок та здогадок, замінивши його простим натисканням кнопки. Почніть процес, зробіть невелику перерву і поверніться до рекомендацій, які є найоптимальнішими налаштуваннями для вашої відеокарти.

ПОКРАЩЕНА ДИНАМІКА ПОВІТРЯНОГО ПОТОКУ

Висота вентилятора значно збільшена для забезпечення оптимального повітряного потоку. Завдяки глибшій конструкції кожуха вентилятора, що забезпечує більш сфокусоване всмоктування повітряного потоку, кожен оберт вентилятора виштовхує більше прохолодного повітря вниз і довше утримує його на теплорозподільнику, що сприяє підвищенню температури.

ПОТУЖНІШИЙ РАДІАТОР

У масивному 3,5-слотовому корпусі розміщено колосальний радіатор з алюмінієвими ребрами, готовий до найінтенсивніших теплових випробувань.

ОПТИМІЗОВАНИЙ РОЗПОДІЛ

9 прецизійно оброблених мідних теплових трубок розташовані вертикально, що збільшує поверхню контакту з графічним процесором, виділяючи більше тепла для розсіювання по всій довжині радіатора.

КОМПОЗИТНІ ТЕПЛОВІ ТРУБКИ

Виготовлена з композитних шарів, що складаються з товстішої оболонки та рифленого гніту з багатоканальною робочою рідиною, кожна теплова трубка є більш ефективною для передачі тепла.

ПРОХІДНІСТЬ НА 360°

Завдяки широким вентиляційним каналам потік повітря може маневрувати і виводитися з усіх боків, зменшуючи кількість тепла, що затримується.

Залишити відгук проВідеокарта ZOTAC GeForce RTX 4080 16GB GDDR6 Trinity OC (ZT-D40810J-10P)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки