Відеокарта ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti 12GB GDDR6X Trinity (ZT-D40710D-10P)

Код товару: 245394703
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Сімейство графічного процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Zotac ZotacВиробник

Особливості:

Гіперреалістичність. Гіпершвидкість.

Архітектура Ada розкриває всю красу трасування променів, яка імітує поведінку світла в реальному світі. Завдяки потужності серії RTX 40 та ядрам RT третього покоління ви можете насолоджуватися неймовірно деталізованими віртуальними світами, як ніколи раніше.

Мультиплікатор продуктивності на базі штучного інтелекту.

DLSS - це революційний прорив у графіці на основі штучного інтелекту, який значно підвищує продуктивність. Завдяки новим тензорним ядрам четвертого покоління та оптичному прискорювачу потоку на графічних процесорах серії GeForce RTX 40, DLSS 3 використовує ШІ для створення додаткових високоякісних кадрів.

ЕВОЛЮЦІЯ AIRO

Натхненний аеродинамічними концепціями, ZOTAC GAMING GeForce RTX 4070 Ti використовує AIR-оптимізований дизайн, щоб продемонструвати все найкраще в найсучаснішому ігровому графічному процесорі на базі архітектури NVIDIA Ada Lovelace. Для геймерів та ентузіастів, які прагнуть максимальної продуктивності, відеокарта AMP Extreme AIRO має все, що може запропонувати - від неперевершеної потужності до чудових теплових і шумових характеристик.

ВДОСКОНАЛЕНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ

IceStorm 2.0 - це наша вдосконалена система охолодження, яка розширює межі продуктивності графічного процесора в найвимогливіших до графіки комп'ютерних іграх.

РОЗСІКАЄ ПОВІТРЯ

Оснащена трьома 110-міліметровими вентиляторами з широкими вигнутими лопатями, які вдвічі більші за лопаті попереднього покоління. Кожен вигин і смужка на лопаті ретельно розроблені, щоб максимізувати повітряний потік і тиск повітря.

ПОТУЖНІШИЙ РАДІАТОР

У масивному 3,5-слотовому корпусі розміщено колосальний стек алюмінієвих ребер, готовий до найінтенсивніших теплових навантажень.

Залишити відгук проВідеокарта ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti 12GB GDDR6X Trinity (ZT-D40710D-10P)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки