Відеокарта ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti 12GB GDDR6X Trinity OC (ZT-D40710J-10P)

Код товару: 245394903
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Сімейство графічного процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Zotac ZotacВиробник

Особливості:

Гіперреалістичність. Гіпершвидкий.

Архітектура Ada розкриває всю красу трасування променів, яка імітує поведінку світла в реальному світі. Завдяки потужності серії RTX 40 та ядрам RT третього покоління ви можете насолоджуватися неймовірно деталізованими віртуальними світами, як ніколи раніше.

Мультиплікатор продуктивності на базі штучного інтелекту.

DLSS - це революційний прорив у графіці на основі штучного інтелекту, який значно підвищує продуктивність. Завдяки новим тензорним ядрам четвертого покоління та оптичному прискорювачу потоку на графічних процесорах серії GeForce RTX 40, DLSS 3 використовує ШІ для створення додаткових високоякісних кадрів.

TWIN EDGE (OC)

ZOTAC GAMING GeForce RTX 4060 сімейства Twin Edge і їхні OC-версії мають спеціально розроблений компактний корпус, що дозволяє створювати потужні високопродуктивні SFF-комп'ютери.

ШИРОКА СУМІСНІСТЬ ІЗ РІЗНИМИ КОРПУСАМИ

Компактний дизайн графічних процесорів сімейства ZOTAC GAMING GeForce RTX 4060 спрощує модернізацію для геймерів, які бажають зробити апгрейд. Завдяки тонкій ширині 2,2 слота і короткій довжині до 8,9 дюйма / 225,5 мм, більшість доступних корпусів ПК можуть легко поміститися за допомогою простої установки.

СТАНДАРТНЕ 8-КОНТАКТНЕ ЖИВЛЕННЯ

Для живлення цього графічного процесора достатньо одного 8-контактного роз'єму живлення PCIe. Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення (БЖ) на рівні 500 Вт означає, що для апгрейду потенційно потрібно менше компонентів, що робить його більш привабливим вибором для апгрейду.

ВДОСКОНАЛЕНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ

IceStorm 2.0 - це наша вдосконалена система охолодження, створена для того, щоб розширити межі продуктивності графічного процесора навіть у найвимогливіших до графіки комп'ютерних іграх.

ПОТІК ПОВІТРЯ

Завдяки широким вентиляційним каналам повітряний потік може маневрувати і виводитися майже з усіх боків, щоб мінімізувати накопичення тепла.

УДОСКОНАЛЕННЯ ШУМУ

ZOTAC GAMING пропонує нові функції шумозаглушення для серії GeForce RTX 40, щоб поліпшити занурення в гру.

ЗУПИНКА ВЕНТИЛЯТОРІВ

Вентилятори автоматично зупиняються, коли графічний процесор простоює. Це автоматичне інтелектуальне керування призводить до зниження рівня шуму, подовження терміну служби вентиляторів та ефективного охолодження.

АКТИВНЕ КЕРУВАННЯ ВЕНТИЛЯТОРАМИ

Незалежно регулюйте швидкість обертання вентиляторів за допомогою утиліти ZOTAC GAMING FireStorm Utility, щоб посилити потік повітря тільки там, де це необхідно.

МІЦНА ЗАДНЯ ПАНЕЛЬ

Жорсткість ZOTAC GAMING GeForce RTX 4060 сімейства досягається за рахунок металевої задньої панелі, що забезпечує міцну основу для довговічності.

СПЕКТРИ RGB ПІДСВІЧУВАННЯ

Система SPECTRA від ZOTAC GAMING забезпечує яскраве RGB-підсвічування.

Залишити відгук проВідеокарта ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti 12GB GDDR6X Trinity OC (ZT-D40710J-10P)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки