Відеокарта MSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 MECH 2X OC (912-V399-004)

Код товару: 245376103
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Сімейство графічного процесора
  • Тип пам'яті
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

MSI MSIВиробник

Особливості:

ОЗБРОЙСЯ ПЕРЕД ФІНАЛЬНОЮ БИТВОЮ

Серія MECH відрізняється стильним дизайном та потужною продуктивністю для виконання будь-якого поставленого завдання.

БЕКПЛЕЙТ

Стильний матовий бекплейт зміцнює відеокарту.

ВЕНТИЛЯТОРИ TORX FAN 3.0

Вентилятори TORX Fan 3.0 встановили планку ефективності ще вище. Відзначена багатьма нагородами конструкція MSI TORX Fan 3.0 зберігає свої кращі якості. Вентилятори наділені лопатями двох типів: дисперсійними та традиційними, що прискорюють і направляють повітряний потік в радіатор.

Холодна тиша

Технологія Zero Frozr: під низькими навантаженнями вентилятори зупиняються, роблячи відеокарту безшумної.

Теплові трубки

Прямокутна форма теплових труб максимально підвищує площу контакту з графічним чіпом і розподіляє тепло по всій площі радіатора. 

Термопрокладки

Велика кількість термопрокладки дозволяє компонентам відеокарти швидше передавати тепло до радіатора для ефективнішого охолодження.

МАКСИМАЛЬНА НАДІЙНІСТЬ

Відеокарти серії MECH створені для того, щоб служити Вам вірою та правдою під час інтенсивного ігрового процесу. Вони наділені екстра потужністю, яку отримали за рахунок спеціальної друкованої плати.

КРАЩЕ ПЕРЕСТРАХУВАТИСЯ, НІЖ ПОТІМ ШКОДУВАТИ

Вбудовані запобіжники забезпечують додатковий захист від електричних пошкоджень.

ВИРОБЛЕНИЙ З ДОСКОНАЛИХ МАТЕРІАЛІВ

Потовщений 2-ма унціями міді матеріал друкованої плати збільшує провідність, тим самим покращуючи тепловіддачу та продуктивність.

ОРИГІНАЛЬНА ДРУКОВАНА ПЛАТА

Не всі друковані плати однакові в роботі. Спеціальна конструкція друкованої плати MSI забезпечує більшу надійність та посилену систему живлення, що забезпечує стабільну роботу пристрою.

МАКСИМАЛЬНА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Серія відеокарт Radeon RX 6000 впорається із найбільш вимогливими іграми на максимальних налаштуваннях графіки зі всіма новітніми графічним технологіями. До 80 потужних графічних обчислювальних одиниць, до 16GB швидкісної пам'яті GDDR6 та до 128MB AMD Infinity Cache з наднизькою затримкою, ці відеокарти дають нове визначення найвищому рівню продуктивності.

НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ГРАФІКИ

Відчуйте новий рівень занурення з серією відеокарт Radeon™ RX 6000, що підтримують інноваційні графічні технології, такі як DirectX 12 Ultimate та новітній набір інструкції AMD FidelityFX™. Ви побачите новий рівень реалізму відображень, освітлення та тіней.

ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ

Нові відеокарти серії Radeon RX 6000 підтримують технологію DirectStorage, що дозволить значно зменшити час завантаження в іграх, і оживити величезні світи з дивовижними подробицями.
Довершіть свій досвід монітором, що належить до найширшої екосистеми на ринку, підтримує HDMI 2.1 та технологію адаптивної синхронізації AMD FreeSync.

БІЛЬШЕ FPS, КРАЩЕ ЗОБРАЖЕННЯ

Максимізуйте якість зображення та отримайте додаткову продуктивність за допомогою AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR)2 в обраних іграх, щоб отримати комбінацію якості зображення, продуктивності та роздільної здатності на відеокартах AMD Radeon.

Залишити відгук проВідеокарта MSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 MECH 2X OC (912-V399-004)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки