Відеокарта MSI GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6 VENTUS XS OCV1 (912-V809-3831)

Код товару: 245380403
Відеокарта MSI GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6 VENTUS XS OCV1 (912-V809-3831)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Сімейство графічного процесора
  • Тип пам'яті
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

MSI MSIВиробник

Особливості:

ШЕЙДЕРИ TURING

Шейдери, реалізовані в графічному ядрі Turing, здатні одночасно виконувати цілочисельні обчислення та обчислення з плаваючою крапкою, підтримують технологію адаптивного шейдингу і володіють новою уніфікованою архітектурою пам'яті з удвічі більшим об'ємом кеш-пам'яті в порівнянні з графічними процесорами попереднього покоління. Крім того, мікроархітектура Turing може похвалитися в 1,4 раза вищою енергоефективністю порівняно з попередньою.

ПРИГОЛОМШЛИВА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Оновіть свій комп'ютер відеокартою, яка в 2 рази перевершує за продуктивністю модель GeForce GTX 950, а в новітніх іграх випереджає модель GTX 1050 на 70%!

GEFORCE EXPERIENCE

Стрімте ігри, знімайте відео та скріншоти і діліться ними з друзями. Своєчасно оновлюйте драйвери GeForce. І оптимізуйте ігрові налаштування. Додаток GeForce Experience™ дасть вам змогу все це зробити з легкістю. Це дуже корисний додаток для вашої відеокарти GeForce.

AFTERBURNER

MSI Afterburner - це найвідоміша та широко використовувана утиліта для розгону відеокарти. Вона надає повний контроль над пристроєм та дозволяє відстежувати всі ключові параметри системи в режимі реального часу.

OC SCANNER

У новій версії утиліти MSI Afterburner для відеокарт серії RTX 20 є спеціальний розгінний сканер OC Scanner, який здійснює автоматичний пошук найбільш високих налаштувань, при яких пристрій буде працювати стабільно. Приріст продуктивності в результаті такого розгону допоможе збільшити частоту кадрів в грі, причому абсолютно безкоштовно!

МАЙБУТНЄ ГЕЙМІНГУ

Підтримка найсучасніших технологій гарантує максимальне задоволення від сучасних ігор - з абсолютно плавним зображенням без будь-яких артефактів.

Формат Ultra-HD в 4 рази перевершує за роздільною здатністю популярний Full-HD, що гарантує більш чітке і деталізоване зображення в іграх.

Підвищена контрастність і яскравіші кольори - підтримка розширеного динамічного діапазону HDR зробить ігрові світи ще привабливішими.

Залишити відгук проВідеокарта MSI GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6 VENTUS XS OCV1 (912-V809-3831)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки