Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X MASTER (GV-N4090AORUS_M-24GD)

Код товару: 245389803
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X MASTER (GV-N4090AORUS_M-24GD)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Форм-фактор
  • ATX
  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Сімейство графічного процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gigabyte GigabyteВиробник

Особливості:

Потужність windforce, що розвивається

Система охолодження windforce охоплює три 110-мм вентилятори нової конструкції bionic shark, що обертаються поперемінно, 13 теплових трубок із композитної міді, велику парову камеру, яка безпосередньо контактує з GPU, 3D-активні вентилятори та систему охолодження Screen, які в сукупності забезпечують високоефективне розсіювання тепла.

Технологія біонічних вентиляторів Aorus

Шкірні дентіклі, що оточують тіло акули, дають їй значні переваги в гідродинаміці. Тепер в AORUS реалізовано нову технологію Bionic Fan Tech, яка імітує мікроповерхню луски й ефективно збільшує повітряний потік завдяки зниженню мікротурбулентності.

Подвійний шарикопідшипник

Конструкція з подвійним шарикопідшипником має кращу теплостійкість і ефективність порівняно з втулковою конструкцією.

Велика парова камера і теплова труба

Велика парова камера безпосередньо стикається з графічним процесором, а складові теплові трубки швидко відводять тепло від GPU і VRAM до радіатора.

Кутова конструкція ребер

Кутова і неоднакова висота ребер дає змогу спрямовувати повітряний потік через ребра і збільшувати площу контакту.

Поперемінне обертання

Кожен вентилятор обертається в іншому напрямку порівняно із сусіднім. Цей спеціальний механізм знижує турбулентність і підвищує тиск повітря завдяки мінімізації зміщення між повітряними потоками.

Активний вентилятор 3D

Вентилятор 3D Active Fan забезпечує напівпасивне охолодження, водночас вентилятори залишаються вимкненими, коли GPU перебуває в грі з низьким навантаженням або низьким енергоспоживанням.

Охолодження екрана

Щоб створити більше простору для проходження повітряного потоку, радіатор висувається над друкованою платою і тим самим збільшує вентиляцію. Така конструкція екранного охолодження забезпечує краще відведення тепла.

Крайовий огляд РК-монітора

На РК-моніторі відображається не тільки інформація про відеокарту, а й різні улюблені тексти, картинки та GIF-файли. Крім того, через центр управління gigabyte можна налаштовувати світлові ефекти.

RGB-злиття

Легендарне трикільцеве підсвічування забезпечує чудову візуальну насолоду. У центрі керування gigabyte можна вибрати будь-який світловий ефект або синхронізувати його з іншими пристроями.

Подвійний біос

Заводським налаштуванням за замовчуванням є режим OC, який забезпечує користувачам найкращу продуктивність. Однак, переключившись у безшумний режим, ви зможете насолодитися більш тихою роботою.

Захисна металева задня панель

Металева задня панель не тільки надає естетичного вигляду, а й підсилює структуру відеокарти, забезпечуючи її повний захист.

Кронштейн проти провисання

Новий кронштейн для захисту від провисання адаптований до кожної відеокарти. Він забезпечує оптимальне посилення і покращує загальний зовнішній вигляд.

Індикатори живлення

У разі виникнення будь-яких відхилень у роботі блока живлення індикатор попередить геймерів миготливим світлом.

Покриття друкованої плати

Пилозахисне - захищає від пилу, комах, гвинтів, що впали, стружки й абразивного зносу. Вологостійке - запобігає появі небажаних провідних шляхів і пошкодженню плати. Корозійна стійкість - захист від соляного туману, вологості та корозії.

RGB-злиття

Легендарне трикільцеве підсвічування забезпечує чудову візуальну насолоду. У центрі керування gigabyte можна вибрати будь-який світловий ефект або синхронізувати його з іншими пристроями.

Залишити відгук проВідеокарта GIGABYTE GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X MASTER (GV-N4090AORUS_M-24GD)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки