Відеокарта ASUS Radeon RX 6600 8GB GDDR6 DUAL DUAL-RX6600-8G-V2 (90YV0GP2-M0NA00)

Код товару: 245369203
Відеокарта ASUS Radeon RX 6600 8GB GDDR6 DUAL DUAL-RX6600-8G-V2 (90YV0GP2-M0NA00)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Сімейство графічного процесора
  • Тип пам'яті
  • Максимальна роздільна здатність відеокарти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

2x Fans. 2x Fun

ASUS Dual Radeon RX 6600 поєднує в собі новітню архітектуру AMD RDNA 2 в її чистому вигляді, продуктивність і простоту, як ніхто інший. Використовуючи передові технології охолодження, запозичені у флагманських відеокарт, Dual робить вибір на користь суті, а не стилю - ідеальний вибір для збалансованої збірки. Пристебніть ремені та скористайтеся передовою ігровою майстерністю.

Осьова конструкція вентилятора

Два перевірені часом вентилятори Axial-tech мають меншу маточину, що сприяє збільшенню довжини лопатей, і бар'єрне кільце для збільшення тиску повітря вниз.

Технологія Auto-Extreme

Технологія Auto-Extreme - це автоматизований виробничий процес, який встановлює нові стандарти в галузі, даючи змогу виконувати всю пайку за один прохід. Це дає змогу знизити теплове навантаження на компоненти й уникнути використання агресивних хімікатів для очищення, що призводить до зменшення впливу на навколишнє середовище, зниження енергоспоживання під час виробництва та підвищення надійності продукції загалом.

Захисна задня панель

Друкована плата посилена алюмінієвою задньою панеллю, яка додає жорсткість конструкції, допомагаючи запобігти вигину і захистити компоненти та траси від пошкоджень.

Кронштейн для графічного процесора

Кронштейн GPU забезпечує рівномірний монтажний тиск і додаткову стабільність критичного з'єднання між матрицею і теплорозподілювачем.

Кронштейн з нержавіючої сталі

Монтажний кронштейн Dual було посилено неіржавною сталлю 304, яка є твердішою та стійкішою до корозії.

GP Tweak II

Утиліта ASUS GPU Tweak II виводить налаштування відеокарти на новий рівень. Вона дає змогу налаштовувати найважливіші параметри, включно з тактовими частотами ядра GPU, частотою пам'яті та напругою, з можливістю моніторингу в режимі реального часу за допомогою екранного дисплея. У комплект постачання також входить розширений контроль вентиляторів і безліч інших функцій, які допоможуть вам отримати максимальну віддачу від вашої відеокарти.

Програмне забезпечення AMD Radeon

Новітнє програмне забезпечення Radeon Software розкриває весь потенціал вашого GPU завдяки драйверам day-0, оптимізованим для нових ігор, і ігровим можливостям, які можна високо налаштувати.

Залишити відгук проВідеокарта ASUS Radeon RX 6600 8GB GDDR6 DUAL DUAL-RX6600-8G-V2 (90YV0GP2-M0NA00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки