Відеокарта ASUS Radeon RX 550 4GB GDDR5 PH EVO PH-RX550-4G-EVO (90YV0AG7-M0NA00)

Код товару: 245367603
Відеокарта ASUS Radeon RX 550 4GB GDDR5 PH EVO PH-RX550-4G-EVO (90YV0AG7-M0NA00)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Версія OpenGL
  • 4.5
  • Сімейство графічного процесора
  • Графічний чип
  • Тип пам'яті
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Подвійний кульковий підшипник

Подвійний кульковий підшипник, який використовується у вентиляторах цієї відеокарти, має вдвічі більший термін служби, ніж традиційні підшипники ковзання.

Сертифікація IP5X

Пил – ворог номер один для вентиляторів. Очистити їх лопаті нескладно, однак розібрати корпус відеокарти, щоб до них дістатися, може виявитися непростим завданням. Ось чому ця модель оснащується пилонепроникними вентиляторами, що відповідають стандарту IP5X. Завдяки цьому ефективність охолодження пристрою не буде знижуватися з плином часу.

Технологія Auto−Extreme

Процес виготовлення цієї відеокарти повністю автоматизований. Технологія Auto-Extreme дозволяє здійснювати пайку всіх елементів за один етап, що зменшує термічне навантаження на компоненти й робить непотрібним застосування жорстких хімікатів для очищення. Результат – менший вплив виробництва на навколишнє середовище, економія електроенергії й більш надійний кінцевий продукт.

Компактність

Ця відеокарта є вельми компактною, що робить її сумісною з більшістю комп'ютерних корпусів.

Ретельне тестування

У процесі виробництва ця відеокарта проходить випробування на безперервну роботу протягом 144 годин, стрес-тест під високим навантаженням із використанням бенчмарка 3DMark і перевірку сумісності з новітніми популярними іграми, як-от: Fortnite, League of Legends, Overwatch і PlayerUnknown's Battlegrounds.

AMD Radeon FreeSync™

Відеокарта підтримує технології адаптивної синхронізації AMD Radeon FreeSync™ Premium Pro, з якими сумісні багато моніторів ASUS. Активувавши таку технологію, можна підвищити якість зображення в динамічних ігрових сценах.

GPU Tweak II

До комплекту сучасних відеокарт ASUS входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, яка надає користувачеві повний контроль над графічною підсистемою комп'ютера. З її допомогою можна змінювати частоти й напруги, налаштовувати роботу вентиляторів, відстежувати дані апаратного моніторингу тощо. Ця утиліта допоможе вам отримати максимум із вашої нової відеокарти!

XSplit

Утиліта XSplit призначена для трансляції процесу гри в режимі реального часу. Гравці мають можливість додавати анотації поверх відео та користуватися іншими функціями. Безкоштовна ліцензія на утиліту пропонується з деякими відеокартами ASUS.

wtfast

Швидкість мережевої гри залежить від маршруту, яким надсилаються пакети з її даними на сервер. Технологія Gamers Private Network від компанії wtfast служить для автоматичної оптимізації цього маршруту, що дозволяє значно знизити мережеві лаги й мінімізувати кількість втрачених пакетів. Придбайте відеокарту ASUS – і отримайте 14-денну передплату, щоб випробувати переваги цього сервісу.

Quantumcloud

Quantumcloud – це простий і безпечний у використанні сервіс, завдяки якому можна заробити гроші, віддаючи в оренду обчислювальні потужності відеокарти. Для цього достатньо запустити на комп'ютері спеціальну утиліту, через яку буде здійснюватися запуск різних хмарних програм. Зароблені кошти автоматично зараховуються на рахунок WeChat або PayPal, а ваша конфіденційність залишається повністю захищеною, оскільки компанія Quantumcloud не збирає жодні особисті дані користувачів. Починайте заробляти за допомогою своєї відеокарти прямо зараз!

AMD Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition

Драйвер Radeon Software Adrenalin 2020 Edition дозволяє розкрити весь потенціал відеокарти за рахунок можливості гнучкого налаштування параметрів графічної підсистеми комп'ютера й своєчасних оновлень з оптимізаціями під актуальні ігрові проекти.

Функція AMD Radeon™ Anti-Lag

Призначена для геймерів, які віддають перевагу змагальній грі, функція Radeon Anti-Lag мінімізує затримку між дією гравця (рухом миші або натисканням на клавішу) і відображенням результату цієї дії на екрані монітора.

Технологія RIS

Технологія збільшення різкості зображення Radeon™ Image Sharpening (RIS) використовує інтелектуальні алгоритми поліпшення деталізації за мінімального впливу на частоту кадрів.

FidelityFX

FidelityFX – це колекція високоякісних ефектів постобробки, застосування яких здійснюється максимально ефективно з точки зору завантаження графічного процесора.

Radeon™ Boost

Динамічне зниження роздільної здатності для збільшення частоти кадрів у грі. При цьому візуально якість картинки не зазнає помітного погіршення.

Цілочислове масштабування

Хочете поностальгувати, граючи у класичні ігри на сучасному моніторі з високою роздільною здатністю? Завдяки цілочисловому масштабуванню кожен піксель збільшується рівно до чотирьох (або більше) пікселів на екрані, тому фінальне зображення буде позбавлено будь-якого розмиття.

Залишити відгук проВідеокарта ASUS Radeon RX 550 4GB GDDR5 PH EVO PH-RX550-4G-EVO (90YV0AG7-M0NA00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
4 950 кешбек 61,88