Versele-Laga Nature Hamster 0.7 кг Верселя-Лага Натюр ХАМСТЕР суперпреміум корм для хом'яків (614181)

Код товару: 250700303
Versele-Laga Nature Hamster 0.7 кг Верселя-Лага Натюр ХАМСТЕР суперпреміум корм для хом'яків (614181)
  • 341 кешбек 4,27
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Натуральне харчування як в природі! Nature Hamster – повноцінний натуральний суперпреміум корм для хом'яків.

Забезпечує збалансований раціон, що враховує всі потреби всеїдних гризунів.

Покращена формула корму в новій упаковці з оновленим дизайном! Різноманітність текстур і смаків максимально наближене до раціону всеїдних гризунів в їх природному середовищі існування. Без ароматизаторів, барвників, консервантів, ГМО.

В основе корма – смесь зерен, семян, овощей, фруктов, орехов и полезных трав, в которую добавлены мучные черви в качестве натурального источника животного белка для максимально сбалансированного рациона всеядных грызунов.

Почему стоит купить корм для хомяков Versele-Laga Nature Hamster: полноценный сбалансированный корм, максимально приближенный к рациону всеядных грызунов в их естественной среде обитания; специально разработан для хомяков с учетом потребностей их питания и развития; включает разнообразие текстур и вкусов: семян и злаков как важнейшего источника энергии, кусочков сушеных овощей и фруктов, орехов, богатых антиоксидантами, а также полезными маслами и жирами; добавлены мучные черви – натуральный источник животного белка для сбалансированного питания; высокое содержание белка для поддержания активности вашего питомца; уход за зубами: уникальный метод производства корма позволяет включить в состав экструдированные гранулы на основе полезных трав, которые животные могут найти в дикой природе; містить комплекс вітамінів і мінералів для здоров'я шкіри та шерсті, міцного імунітету; фруктоолігосахариди (ФОС) і маннанолигосахариды (МОС) в складі корму сприяють підтримці здорової кишкової мікрофлори хом'яків; оптимальне співвідношення кальцію і фосфору - запорука здоров'я сечовидільної системи гризунів; без ароматизаторів, барвників, консервантів, ГМО.

Залишити відгук проVersele-Laga Nature Hamster 0.7 кг Верселя-Лага Натюр ХАМСТЕР суперпреміум корм для хом'яків (614181)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки